Prima pagină » Cultural » Cum îi apare Denisa Răducu în vis tatălui ei, la 5 ani de la moartea sa

Cum îi apare Denisa Răducu în vis tatălui ei, la 5 ani de la moartea sa

29 aug. 2022, 11:14,
BZI.ro, în Cultural

Denisa Răducu s-a stins din viață în urmă cu cinci ani. A fost una dintre tinerele maneliste de la noi care a avut parte de aprecierea românilor, mulți iubindu-i talentul. Din păcate, artista s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu o boală crâncenă. La cinci ani de la moartea ei, tatăl cântăreței nu mai are liniște și spune că o visează mereu.

În 2017, pe 23 iulie, Denisa Răducu s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o amintire muzica ei. Tatăl ei suferă foarte mult și nimic nu îi mai alină dorul de ea.

Cum îi apare Denisa Răducu în vis tatălui ei, la 5 ani de la moartea sa

Denisa Răducu, cunoscută de multă lume drept Denisa Manelista, a murit la vârsta de 27 de ani, în urma unei boli necrutățoare. Tatăl vedetei nu mai are liniște de când fiica lui s-a stins din viață măcinată de o boală cruntă. Bărbatul susține că o visează deseori pe Denisa .

„Este foarte greu prin ce trec acum! Am rămas cu necazul și cu suferința. Denisa a fost uitată de lume, așa este în viață! Tot timpul apare ceva nou! O mai visez uneori și atunci când o visez, o visez mică, sprintenă și voioasă, o copilă cam la unsprezece ani. Nu mi-a transmis niciodată vreun mesaj prin vis, dar pentru mine este suficient că îmi apare.’, a declarat Emilian Răducu, pentru Click!.

Cu ce se ocupă tatăl Denisei Răducu

Emilian Răducu a divorțat de mama Denisei în urmă cu mulți ani, iar acum trăiește singur. Bărbatul lucrează în agricultură și are venituri modeste.  „Acum mă ocup de culesul porumbului, au apărut și roșiile. Mă descurc cu banii, nu mă plâng, sunt angajat. Nu suntem oameni care să avem bogații, case nu știu de care, dar ne descurcăm. Importantă este sănătatea și vorba bună în familie. Astea sunt cele mai importante lucruri.”, a mai spus tatăl regretatei artiste.

Denisa Răducu a lăsat în urmă o avere considerabilă. Artista avea o casă în Ștefănești, un apartament în București, o mașină de lux dar și veniturile din drepturile de autor. În acest moment, familia artistei se află în scandal cu fostul impresar al fiicei sale, Florin Pește, care este și unchiul ei, că i-ar fi vândut drepturile de autor.

„Nu știu ce o să se întâmple cu acel proces. A sunat fata mea să întrebe avocații și i-au zis să avem răbdare că se strâng probe. Adelina moștenește tot de la Denisa: apartamentul și casa pe care o făcea la țară (n.r – comuna Ștefănești). Acum casa a fost terminată prin exterior. Mai trebuie interiorul făcut, dar mai stăm pentru că ne trebuie bani’,a spus Emilian Răducu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *