Prima pagină » Cultural » Cum i-au îmbrăcat Antonia și Alex Velea pe copii lor în prima zi de școală: „Așa i-ai trimis?

Cum i-au îmbrăcat Antonia și Alex Velea pe copii lor în prima zi de școală: „Așa i-ai trimis?

15 sept. 2023, 09:54, 4 ,
în Cultural

Antonia și Alex Velea au primit critici dure pentru alegerile vestimentare pe care le-au făcut pentru cei doi copii ai lor în prima zi de școală. Unii au considerat că îmbrăcămintea purtată de Dominic și Akim nu a fost adecvată pentru acest eveniment.

Reacțiile internauților la fotografia cu cei doi copii au fost variate, atât contestatarii, cât și susținătorii lor și-au exprimat părerile în comentarii.

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai faimoase și admirate cupluri din industria muzicală din România. Popularitatea lor nu se bazează doar pe talentul lor muzical, ci și pe personalitatea lor proaspătă, excentrică și plină de umor. Cei doi sunt apreciați de către fanii lor, care îi susțin în permanență.

Cum i-au îmbrăcat Antonia și Alex Velea pe copii lor în prima zi de școală

Odată cu începerea noului an școlar, cei doi fii ai Antoniei au avut parte de un debut în stilul lor caracteristic.  Alex Velea a împărtășit o fotografie în care Dominic și Akim erau pregătiți pentru școală, arătându-se fericiți și plini de energie, nerăbdători să înceapă noul an.

Cu toate acestea, utilizatorii au observat imediat un aspect, și anume vestimentația copiilor. Se pare că alegerile făcute de părinți în ceea ce priveste hainele celor doi elevi nu au fost pe placul tuturor, iar unii au criticat cuplul pentru opțiunile considerate nepotrivite pentru mediul școlar.

„Unde este uniforma? Acum mergem cu haine largi și în pantaloni scurți la școala”, „Așa i-ai trimis îmbrăcați în prima zi de școală? Pe bune?”, „Așa merg la școală îmbrăcați? Cel mare a luat hainele lui taică-su? Nu ne mai facem bine”, sunt o parte dintre comentariile primite de artist pe Instagram.

Însă, au fost și persoane care i-au lăudat pe cei doi băieți, le-au urat succes și i-au apreciat pentru prezența lor la școală.

Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia

Deși sunt împreună de peste zece ani și au doi copii, Alex Velea și Antonia nu se grăbesc să facă pasul cel mare. Într-un interviu acordat unui post de televiziune, Velea a declarat că el și Antonia nu au deocamdată planuri de nuntă. Totuși, artistul a asigurat că, atunci când se vor hotărî să se căsătorească, își vor anunța cu siguranță publicul.

„Habar nu am (n.r. când o să fie căsătoria). O să aflați cu siguranță din timp, ca să vă pregătiți costumele. Da, 10 ani (n.r. de când sunt împreună). (…) Nu vreau să devină un subiect agasant și să mă întrebe non-stop când. Și dacă facem lucruri pe ascuns, tot se află. Ne place inimitatea, pentru că vrem să fim oameni normali. Nu este momentul propice unei petreceri, unui eveniment de felul acesta. O să fie foarte frumoasă în rochia de mireasă, sunt convins”, a mărturisit Alex Velea la un post de televiziune.

Antonia și Alex Velea au fost criticați în mediul online pentru ținutele alese pentru cei doi copii în prima zi de școală.

Comentarii
  • Asa parinti, asa copii. Ce pretentii sa ai?

  • SCHIMBATIVA MENTALITATEA.FACEM CE VREM .NU AVEȚI DREPTUL DE DECIZIE ÎN CCEA CE NEPRIVEȘTE. BRAVO LOR

  • Pt ANONIM
    Ce treaba are mentalitatea cu felul in care au fost imbracati si trimisi la scoala copiii astia ? Toate colegiile de prestigiu din lunea asta au uniforme, pt ca asa este normal. Ce aveti de spus despre asta? Sunt niste retarzi oare cei de acolo ? Fix de la felul in care sunt imbracati elevii incepe totul, DISCIPLINA se numeste.
    Dar ce sa cerem de la asa parinti ? Nu sunt exemplu pt absolut nimeni. Libertatea asta la un moment dat va da si un rezultat cu siguranta, nu va mai dura mult.

  • Ce cauta astia la rubrica de cultura?! Nu au citit vreodata o carte.
    Redactia are o opinie stranie cu privire la cultura. Nu e prea „culta-n cap” 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *