Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum i-a avertizat Adela Popescu pe Flick și Denisa Filcea, înainte de a deveni părinți

Cum i-a avertizat Adela Popescu pe Flick și Denisa Filcea, înainte de a deveni părinți

02 mai 2022, 23:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Adela Popescu prezintă emisiunea Vorbeste Lumea, difuzată pe PRO TV. Pe lângă cariera de moderator, vedeta tv este mamă a trei băieți, fiind un părinte exemplar pentru mulți care urmează să aibă copii. Recent, Flick și soția sa însărcinată, Denisa, au fost invitați în platoul reality show-ului, și au primit un „avertisment” din partea Adelei.

În ediția de joi, 22 de aprilie, Flick și Denisa Filcea au mers la ea în platou. Cei doi vor deveni părinți peste câteva luni, dar Adela Popescu le-a dat un „avertisment” în pauza publicitară.

Cum i-a avertizat Adela Popescu pe Flick și Denisa Filcea, înainte de a deveni părinți

Flick și Denisa Filcea au fost prezenți în emisiunea moderată de Adela Popescu, difuzată pe PRO TV. Înainte de a intra în emisie, prezentatoarea tv a stat de vorbă cu invitații ei, care vor deveni părinți peste câteva luni. Pentru că Adela Popescu este o mamă exemplară, având 3 băieți minunați, i-a avertizat pe cei doi. Deși totul a avut loc în spatele camerelor de filmat, colegul ei, Bogdan, a dat-o de gol pe vedeta tv.

„Se uita Adela la voi în pauză și zicea „Băi, cât de drăguți sunteți voi, dar cum așteptați voi așa un copil, un pachețel de bucurie, dar nu știți ce vă lovește”. Nu așa ai zis, Adela?”, i-a spus Bogdan Adelei Popescu.

Imediat, Adela a continuat și a spus că a vrut doar să îi încurajeze pe cei doi părinți, care abia așteaptă să își țină copilul în brațe.

„Așa i-am încurajat. Hai să-i mai lăsăm puțin să trăiască povestea asta frumoasă. Vreau să te întreb în câte luni ești însărcinată?”, a spus Adela.

Denisa Filcea, însărcinată pentru prima oară

Denisa Filcea este căsătorită cu Flick, supranumit și Domnul Rimă. Cei doi au anunțat în urmă cu câteva zile că vor aștepta un copil. Spre surprinderea fanilor, Denisa și Flick au anunțat când sarcina era destul de avansată și era destul de greu de ascuns. Discreți cu viața lor personală, cuplul a decis să ofere prea multe detalii despre bebelușul care urmează să vină pe lume.

„Adevărul este că nu am ținut nicio secundă ascuns că sunt însărcinată, dar pur și simplu nici nu am simțit nevoia de a împărtăși cu altcineva acest lucru intim și minunat care ni se întâmplă. Așadar, până astăzi nu a știut nimeni.(…) Suntem foarte recunoscători pentru această binecuvântare din viața noastră și cea mai mare realizare a cuplului nostru, motiv pentru care am ales să ne bucurăm și să trăim din plin această experiență doar noi doi, măcar pentru o perioadă”, a mărturisit Denisa Filcea, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *