Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum i-a apărut Petrică Mîțu Stoian în vis surorii lui? Femeia crede că a vrut să-i transmită un mesaj: „Să nu zic ceva rău despre ea”

Cum i-a apărut Petrică Mîțu Stoian în vis surorii lui? Femeia crede că a vrut să-i transmită un mesaj: „Să nu zic ceva rău despre ea”

26 apr. 2022, 19:45, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Petrică Mîțu Stoian a murit în urma unui șoc septic, pe 6 noiembrie 2021, la 61 de ani, după ce începuse un tratament post-COVID la o clinică privată din Caraș Severin. Amintirea artistului este mai vie ca oricând în sufletele celor apropiați și a fanilor care l-au iubit.

Maria Tărchilă, una dintre surorile regretatului interpret de muzică populară, a povestit recent că a avut un vis bizar cu fratele ei. Sora artistului este de părere că artistul a vrut să îi transmită un mesaj prin intermediul acestui vis.

Maria Tărchilă: „L-am visat că se uita la mine, îmi spunea ceva despre fosta lui prietenă”

Maria Tărchilă, una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian, a povestit că a avut vis în care i-a apărut regretatul artist și care a pus-o pe gânduri, chiar înainte de sărbători. Femeia crede că artistul a încercat să-i transmită un mesaj, căci l-a visat în timp ce o îmbrățișa și îi vorbea despre fosta lui parteneră.

„Pe Petrică l-am visat ultima oară acum vreo două săptămâni. Nu cere mâncare niciodată, eu oricum în fiecare zi împart mâncare, pentru toți morții, dăm la săraci. Trebuie să avem sufletul bun, dacă ești rău Dumnezeu vine și îți trage peste cap, cum se zice în popor. L-am visat că se uita la mine. M-a luat pe după gât și îmi spunea ceva despre fosta lui prietenă, că a ținut la ea. O fi vrut să-mi zică să nu zic ceva rău despre ea. Poate că acesta a fost mesajul lui…”, a declarat sora lui Petrică Mîțu Stoian, pentru ego.ro.

Sora artistului nu poate obișnui cu lipsa fratelui ei

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a mărturisit că nu se poate obișnui nici acum cu lipsa artistului, chiar dacă au trecut 5 luni de când s-a stins fulgerător. Maria Tărchilă suferă enorm, mai ales din cauza faptului că nu a putut să facă nimic pentru a-l salva pe cântăreț. Ea spune că Petrică Mîțu Stoian a ținut ascuns faptul că are probleme serioase de sănătate, pentru a nu-și îngrijora familia.

„Sufăr foarte mult că fratele meu a murit tânăr. Suferi enorm când cineva moare subit, fulgerător. Când e cineva de vârstă mai înaintată zici, ”S-a dus, era bătrân!”. Dar, când e mai tânăr, ți se rupe sufletul. După ce fusese bolnav de Covid-19, nu se mai simțea deloc bine, de aceea a și plecat la clinica aceea, avea plămânii foarte afectați. S-a speriat, dar a ascuns de noi, nici n-a vrut să ne sune, credea că îi va trece, nu voia să ne îngrijoreze. El avea și probleme cu inima, trebuia să fie foarte atent cu sănătatea. Acum este prea târziu!”, a adăugat sora lui Petrică Mîțu Stoian, pentru sursa amintită.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Care partenera? Tiitoarea Gusmana? Pai sa n-o vorbesti de rau ca nu-ti ma da escrocul ala de barbat-su nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024