Prima pagină » Sanatate » Medicamente » Cum faci sex cu un barbat mult mai inalt ca tine
Cum faci sex cu un barbat mult mai inalt ca tine

Cum faci sex cu un barbat mult mai inalt ca tine

19 ian. 2014, 23:56,
în Sanatate
a:3:{s:7:"site_id";i:7;s:6:"old_id";i:38869;s:8:"site_url";s:15:"sanatate.bzi.ro";}
Daca sunteti de aceeasi inaltime, n-ar trebui sa intampinati dificultati cand faceti sex. Dar ce se intampla cand el e cu mult mai inalt si nu reusiti sa va sincronizati? Iata patru pozitii care sa rezolve aceasta situatie!
Tu deasupra
Stii vorba aceea, daca pe verticala va chinuiti ce va chinuiti, pe orizontala n-ar mai trebui sa conteze atat de mult inaltimea lui. Asadar, el se intinde pe spate cat este de lung, iar tu vei fi partenerul activ de deasupra. Te poti lasa inspre fata lui sau invers, pe spate, astfel incat sa-ti stimuleze foarte tare punctul G. In plus, daca te temi ca kilogramele in plus sunt prea vizibile, din aceasta pozitie si arcuita inspre picioarele lui, corpul tau va arata bestial.
Si pentru el pozitia este una buna, pentru ca asa va avea mainile libere sa-ti mangaie sanii, sa te palmuiasca peste fund sau sa-ti stimuleze clitorisul cu degetele.
Citeste si: Scaunul iti poate imbunatati viata sexuala. Vezi 4 pozitii care trebuie incercate 
Stii ce pozitii favorizeaza conceperea unui copil?  
Doggie style
Cand sunteti in aceasta pozitie, diferenta de inaltime nu mai este o problema, nici nu se mai simte. Tu stai in „patru labe” in timp ce el te penetreaza din spate, fie aplecat peste tine, fie cu spatele drept. Penetrarea in aceasta pozitie este adanca, dar daca devine dureroasa pentru tine, iti poti ridica fundul un pic mai mult – o perna mare asezata sub genunchi ar trebui sa ajute. Barbatii adora aceasta pozitie pentru ca astfel isi arata dominanta, dar si pentru ca se pot misca oricat de repede si de puternic vor. Doar imaginea penisului sau intrand in vagin este extrem de excitanta.
Cowgirl inversat
Daca te-ai saturat sa stai mereu cu fata la el, poti schimba pozitia – tu stai deasupra insa cu fata spre picioarele lui, iar el iti va admira posteriorul in toata splendoarea. El se asaza intins pe spate, perna sub cap e optionala, iar tu in pozitia ta. Pentru mai mult echilibru, il poti ruga sa isi ridice genunchii si ai grija sa nu te lasi prea mult in fata, pentru ca penisul va iesi foarte usor. Din aceasta pozitie el nu prea are cum sa ajunga la clitorisul tau, insa poti face chiar tu asta cu o mana.
La perete
Stai in picioare, cu spatele la un perete, iar el fata in fata cu tine. Apoi sari la el in brate, cat de sus poti, si infasoara-ti picioarele in jurul mijlocului sau, in timp ce el te prinde cu mainile de fund, apoi te lipeste de perete pentru echilibru. Din aceasta pozitie el te poate penetra foarte adanc si va fi cu atat mai placut pentru el, cu cat te va tine permanent de fund. Totusi, in aceasta pozitie nu puteti sta foarte mult pentru ca este destul de obositoare si nici erectia nu va fi la fel de puternica, pentru ca sangele nu se va mai duce doar in regiunea genitala, ci si destul de mult in picioare. (sursa: unica.ro)
Citeste si: 5 pozitii sexuale care te ajuta sa slabesti 
Stiai ca sunt pozitii care determina sexul copilului? Iata-le  
Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`