Prima pagină » National » Cum face Cristian Cioacă avere pe spatele Elodiei Ghinescu. „I-a luat și viața și tot ce agonisise”

Cum face Cristian Cioacă avere pe spatele Elodiei Ghinescu. „I-a luat și viața și tot ce agonisise”

08 apr. 2024, 10:03,
în National

Mama Elodiei Ghinescu susține că Cristian Cioacă face o avere pe spatele fiicei sale și la 17 ani de la tragicul eveniment.

Elodia Ghinescu a dispărut misterios acum 17 ani, lăsând în urmă o familie îndurerată și o mulțime de necunoscute. Mama avocatei, doamna Elena Ghinescu, declară că nu a mai avut liniște sufletească din acea zi fatidică. Suspiciunile sale se îndreaptă spre fostul ginere, Cristian Cioacă, despre care afirmă că s-ar fi îmbogățit semnificativ după eliberarea din penitenciar.

Se pare că Cioacă ar fi vândut mai multe proprietăți care ar fi aparținut fiicei sale, Elodia, profitând de dispariția acesteia. Lipsa de dovezi concrete și tergiversarea procesului au accentuat durerea familiei Ghinescu, care încă așteaptă o rezolvare a cazului și aflarea adevărului despre dispariția Elodiei.

Cum face Cristian Cioacă avere pe spatele Elodiei Ghinescu

Fostul ginere al Emiliei Ghinescu, Cristian Cioacă, pare să se bucure de o situație financiară prosperă după eliberarea din închisoare. Mama Elodiei Ghinescu susține că Cioacă ar fi vândut biroul de avocatură din Brașov care a aparținut fiicei sale dispărute. Se vehiculează că ar fi obținut o sumă considerabilă din această tranzacție, dar nu se știe dacă o parte din bani a fost distribuită și fiului Elodiei și al lui Cioacă.

Mama Elodiei Ghinescu acuză fostul ginere, Cristian Cioacă, că a delapidat averea fiicei sale după dispariția acesteia. Aceasta afirmă că Cioacă a vândut toate bunurile pe care Elodia le-a agonisit de-a lungul vieții, cu excepția apartamentului în care locuiau, care era încă în rate. Doamna Ghinescu consideră că Cioacă nu doar i-a luat viața fiicei sale, ci și rodul muncii sale de-o viață.

„Am aflat, mi-a spus lumea de acolo că Cioacă ar fi vândut biroul Elodiei, care, de fapt, e o garsonieră. L-ar fi dat cu o sumă mare, se pare că ar fi luat pe el 115.000 de euro, și că ar fi rămas pentru cumpărători tot un birou de avocatură. Nu știu ce bani i-a dat și fiului său, dar așa ar fi corect, să împartă bunurile din căsnicia cu Elodia și cu el. De fapt, Cioacă a vândut cam tot ce a avut fiica mea. Tot așa mai îmi zicea cineva că și hainele ei scumpe le-ar fi vândut la un second-hand din Ploiești. A mai dat și o altă casă. Însă, apartamentul lor de familie, în care a avut loc tragedia, nu l-a putut vinde, era al băncii, era luat în rate.

Cioacă i-a luat Elodiei tot și viața și tot ce agonisese. Și când mă gândesc că, ani la rând, acest om a stat la masa noastră. Nu mai vreau să îl văd în viața mea.” a mărturisit Emilia Ghinescu pentru Playtech.ro.

Mama Elodiei Ghinescu cere despăgubiri de la fostul său ginere

Emilia Ghinescu declară că nu va avea pace până când Cristian Cioacă nu va plăti despăgubirile, respectiv 250.000 de euro pentru ea și 130.000 de euro pentru fiul său. În plus, mama avocatei decedate afirmă că, deși a primit o sumă semnificativă din vânzarea biroului, nu crede că va putea achita o parte din datorii. Femeia recunoaște că va recurge la instanță, fiind ultima ei opțiune.

„Cristian Cioacă are să plătească despăgubiri în valoare de 380.000 de euro. Are să ne dea mie și fiului meu 250.000 de euro, iar restul, fiului lui. Nu mă las, până nu achită! Acum a vândut biroul de avocatură al Elodiei, dar nu cred că va plăti ceva din datorie din acești bani. Ultima soluție rămâne tot instanța, îl dau în judecată, ca să i se facă poprire pe venituri. Nu știu unde și la cine locuiește în prezent. Unii zic că ar sta la Brașov”, a mai adăugat mama Elodiei Ghinescu, pentru sursa menționată anterior, despre faptul că Cristian Cioacă face o avere pe spatele regretatei sale fiice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *