Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum este viața în America pentru Saveta Bogdan. Cântăreața a mers la jocuri de noroc

Cum este viața în America pentru Saveta Bogdan. Cântăreața a mers la jocuri de noroc

01 iul. 2024, 23:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Saveta Bogdan trăiește numeroase experiențe în America, unde a mers la fiica sa. Interpreta de muzică populară a vizitat mai multe destinații superbe și a pășit în sălile de joc, unde a lăsat sume modice.

Saveta Bogdan trăiește o viață ideală la vârsta de 78 de ani. Interpreta de muzică populară a plecat la fiica sa în Statele Unite ale Americii și se bucură de tot ce-i oferă viața. Pentru a trăi din plin, a mers și la jocuri de noroc, de unde a rămas cu amintiri plăcute. Ce spune depsre experiența de peste Ocean.

Saveta Bogdan, amintiri de neprețuit din America

Saveta Bogdan a mers în vizită la fiica sa în Statele Unite ale Americii și se bucură de întreaga experiență, așa cum se cuvine. Interpreta de muzică populară s-a plimbat prin mai multe orare, precum Los Angeles, Beverly Hills, Hollywood sau Santa Monica. A vizitat numeroase atracții turistice și și-a făcut multe amintiri.
De asemenea, interpreta de muzică populară a mers la jocuri de noroc, unde a pariat sume mici. În spirit de glumă, a spus că își vinde locuința din România, iar banii îi va juca în America.

„Eu sunt foarte bine, m-am plimbat la Los Angeles, Beverly Hills, la Santa Monica, Hollywood, pe unde nu m-am plimbat. M-am dus peste tot. Am văzut patru state. Am locuit la hotelul New York și am jucat la jocuri de noroc. Am zis că am o casă în România, o vând și joc aici la jocurile de noroc. Am vrut să mă simt bine. Nu jucam eu casa acolo, dar vorba vine”, a spus Saveta Bogdan la Antena Stars.

Saveta Bogdan nu s-ar muta în America

Cu toate că îi place America datorită oamenilor pe care i-a întâlnit, Saveta Bogdan nu ar renunța niciodată la România. Temperaturile crescute îi creează probleme și nu le poate suporta, iar mâncarea nu este pe placul ei, considerând că nu are gust.

Îi este dor de țară, de mâncarea românească, dar și de bărbatul de profeosie avocat cu care are o relație de ceva timp.

„Totul m-a impresionat aici. Lumea e foarte civilizată, dar căldurile sunt foarte mari, nu le suport. Sunt 50 de grade. Sunt căldurile foarte bine, mâncărurile lor… M-am descurcat. Am zis că poate găsesc un milionar aici. Am găsit eu ceva, dar nu-mi convine. Mie nu-mi place America decât să o vizitez. Sunt călduri, mâncărurile lor nu au niciun gust. Tot ciorba noastră e mai bună. Nu mă simt mai bine ca în România. Mi-e dor și de avocatul meu că el mă așteaptă”, a mai spus interpreta de muzică populară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *