Prima pagină » Cancan » Cum este răsfățată Violeta Bănică de noul iubit. Imagini savuroase

Cum este răsfățată Violeta Bănică de noul iubit. Imagini savuroase

06 iun. 2024, 11:05,
BZI.ro, în Cancan

Violeta Bănică, fata Andreei Marin, este răsfățată de noul iubit și trăiește primii fiori ai dragostei. Violeta trăiește o poveste de dragoste ca în povești alături de noul ei iubit. Relația lor este încă la început, dar pare să fie una perfectă, plină de bucurie și tandrețe.

Tânărul se dovedește a fi un partener extrem de atent și grijuliu. Face tot posibilul pentru a o face fericită pe Violeta și o răsfață cu tot dragul. Fie că îi oferă cadouri mici, fie că o surprinde cu gesturi romantice, pare că face tot ce îi stă în putință pentru a-i demonstra iubirea.

Cum este răsfățată Violeta Bănică de noul iubit

Violeta Bănică pare să fi găsit dragostea adevărată. Adolescenta se bucură acum de prima ei relație serioasă, iar iubitul ei o face să se simtă specială prin gesturile sale romantice și atenția pe care i-o acordă.

Recent, pentru a o impresiona pe fiica Andreei Marin, tânărul a ales un gest deosebit: a intrat în bucătărie și a preparat o cină delicioasă special pentru ea. Acest gest a demonstrat nu doar talentul culinar al lui George, ci și dragostea și atenția pe care le are pentru Violeta.

Tânărul a vrut să o răsfețe pe Violeta Bănică și i-a pregătit prânzul. Gestul său a impresionat-o pe fiica Andreei Marin, astfel că aceasta a dorit să surprindă momentul. L-a fotografiat pe iubitul său în timp ce gătea și a postat imaginile online. Internauții au fost, de asemenea, impresionați de modul în care George își răsfață partenera și au avut numai cuvinte de laudă pentru el.

Noua relație a Violetei a primit și binecuvântarea Andreei Marin

Andreea Marin crede că fiica ei este la vârsta potrivită pentru a experimenta primele sentimente de dragoste, astfel că a fost bucuroasă să îl întâlnească pe George. Deși sunt la început, relația lor pare a fi una stabilă, iar cei doi îndrăgostiți se bucură pe deplin de timpul petrecut împreună.

„Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții, însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță.

Aceste lucruri țin de normalitate. Un adolescent trebuie să aibă și acel zbor spre lucruri făcute de unul singur, de a-și căpăta încrederea în sine, și ușor, ușor, o independență de a se descurca pe picioarele sale. Dar, bineînțeles, atunci când este nevoie, cu supervizarea părintelui.

Violeta e o tânără care acum are aceeași înălțime ca și mine, care mai are multe de învățat, e ca un burete care caută să absoarbă volumul mare de informații, dar și perseverentă, în același timp. Și-mi seamănă…Face și un item de jurnalism, dar gândurile sale sunt la Drept”, declara Andreea Marin.

Recent, Violeta Bănică, fata Andreei Marin, a fost răsfățată de noul iubit care a ales să îi pregătească o cină delicioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *