Prima pagină » Cultural » Cum este Radu Andrei Tudor în ipostaza de soț și tată. Prezentatorul își ține familia departe de lumea mondenă

Cum este Radu Andrei Tudor în ipostaza de soț și tată. Prezentatorul își ține familia departe de lumea mondenă

14 apr. 2023, 09:20,
BZI.ro, în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum este Radu Andrei Tudor în ipostaza de soț și tată. Noul prezentator de știri de la Kanal D2 are o familie superbă cu care se mândrește și o carieră de succes în televiziune. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Radu Andrei Tudor este un soț și un tată devotat, însă preferă să păstreze discreția când vine vorba de cei dragi de acasă. Prezentatorul își ține familia departe de lumea mondenă.

Cum este Radu Andrei Tudor în ipostaza de soț și tată

Radu Andrei Tudor este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de știri. Acesta are un CV impresionant și a început cariera în televiziune de la o vârstă fragedă. După 13 ani în care a prezentat știrile la TVR, acesta a venit la Kanal D2 și este încrezător că va cuceri publicul. Dincolo de succesul profesional, Radu Andrei Tudor se declară un bărbat împlinit și în viața privată.

Acesta este căsătorit și are un fiu de care este tare mândru. Recent, știristul a dezvăluit cum este el acasă, în rolul de soț și tată. Mai mult, Radu Andrei Tudor a oferit câteva detalii despre căsnicia sa.

,,Relația noastră e foarte bine sudată. Sunt multe lucruri care ne țin aproape. Avem profesii diferite și ne place să ne povestim ce ni se întâmplă peste zi. Ne sprijinim reciproc și ne bucurăm de fiecare moment petrecut împreună. David Andrei este centrul universului nostru, el ne face să zâmbim în fiecare zi. (…)

Îmi doresc că fiul nostru să aibă multă libertate, îmi doresc să-l sprijin în ceea ce își doreşte. Îmi doresc să înveţe să facă cele mai bune alegeri în cunostință de cauză. Mi-ar plăcea mult că băiatul meu să fie pasionat și de sport.”, a declarat acesta.

Ce spune prezentatorul despre noua provocare din carieră

Radu Andrei Tudor a plecat de la TVR, iar acum prezintă știrile la Kanal D2. Acesta este entuziasmat și profită din plin de schimbarea din cariera sa. Știristul a dezvăluit cum a început pasiunea pentru televiziune, dar și cum se descurcă acum, cu noii colegi de breaslă.

,,Mi-a plăcut mult dorința echipei Kanal D pentru dezvoltarea unui nou post generalist de televiziune cu un conținut fresh, foarte divers. Am rezonat și cu NEWSTIME, un jurnal de știri conceput dintr-o perspectivă foarte apropiată de oameni. În plus, mi-am dorit să fiu parte dintr-un proiect aflat la început, să fiu omul care apare în primele momente de on air la un nou post TV. (…)

Am spus mereu că nu știu dacă eu am ales televiziunea sau ea m-a ales pe mine. Eram copil când am ajuns prima dată într-un studio de televiziune. Apoi totul s-a transformat într-un stil de viață. Și astăzi cred că sunt dependent de tot ce înseamnă media. Nu cred că aș putea să trăiesc în afara profesiei de jurnalist.”, a precizat știristul.

Radu Andrei Tudor are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă cu care se mândrește. Acesta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară un bărbat împlinit, la fel ca Mihai Morar, colegul său de breaslă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *