Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum este numită Iulia Vântur în India. Dan Negru a rămas uimit când a auzit ce poreclă are partenera lui Salman Khan

Cum este numită Iulia Vântur în India. Dan Negru a rămas uimit când a auzit ce poreclă are partenera lui Salman Khan

27 ian. 2023, 18:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Dan Negru a decis să plece în vacanță cu familia sa, iar locația a fost chiar India, acolo unde locuiește Iulia Vântur împreună cu actorul Salman Khan. Din spusele prezentatorului, Iulia Vântur este foarte cunoscută în India și este asociată cu actorul peste tot, însă a primit si o poreclă inedită.

Fiind în vacanță, Dan Negru a avut un ghid la Taj Mahal care l-a întrebat dacă a auzit de „Lula”, atunci când a aflat că este turist din România.

Dan Negru, conversații despre Iulia Vântur în India

Dan Negru a fost uimit când a auzit ce poreclă a primit Iulia Vântur în India. Prezentatorul dezvăluit că, în momentul în care în discuție a fost menționat actorul Salman Khan, și-a dat seama că… Lula este, de fapt, Iulia.

„Am sunat-o pe Iulia Vântur din New Delhi și i-am spus că un ghid cu care am fost la Taj Mahal, auzind că sunt din România, m-a întrebat dacă am auzit de Lula. Nu știam care Lula, dar apoi omul mi-a spus de Salman Kahn și mi-am dat seama că e vorba de Iulia. I-am povestit asta la telefon”, mărturisește Dan Negru pentru Unica.

Iulia Vântur a reușit să îi cucerească și pe părinții lui Salman Khan. Vedeta a mărturisit că părinții actorului sunt oameni extraordinari, iar tatăl său este un scriitor legendar în India.

„Tatăl lui este o legendă în industrie, ca scriitor. Doamne ajută să-i dea Dumnezeu putere și să trăiască cât mai mult, e un om extraordinar, un om de la care ai ce să înveți. Părinții lui sunt extraordinari și au reușit să construiască o familie atât de unită și atât de frumoasă. Tatăl lui e atât de bun. Este un scriitor legendar în industrie. El reușea să vândă filmele cu numele lui pe afiș”, mărturisea Iulia Vântur în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Dan Negru, vacanță cu peripeții în India

Dan Negru a mers în vacanță împreună cu familia sa, însă a avut parte și de peripeții. Prezentatorul s-a ales cu o indigestie după ce a consumat mâncare cu specific indian.

„În India când m-a luat o mică indigestie în urma unui festin cu mâncare indiană, greu digerabilă de europeni. Dar a trecut repede. Codruța are mereu cu ea o mini-farmacie oriunde am merge, cred că e defect profesional la ea”, mai spune Dan Negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *