Prima pagină » Cancan » Cum este Mădălina Pamfile răsfățată de către soț? Fosta prezentatoare are un trecut dureros

Cum este Mădălina Pamfile răsfățată de către soț? Fosta prezentatoare are un trecut dureros

13 apr. 2022, 16:04,
în Cancan

Mădălina Pamfile este mereu răsfățată de către soțul ei, acesta tratând-o ca pe o prințesă. Vedeta nu duce lipsă de nimic, fiind foarte fericită alături de familia pe care o are. Identitatea bărbatului nu este cunoscută, partenerul de viață al Mădălinei dorindu-și să nu fie mediatizat. Deși acum radiază de fericire, puțini știu că frumoasa brunetă are un trecut dureros. Adolescența acesteia a fost marcată de un eveniment tragic pe care nu îl poate șterge cu buretele.

Vedeta este cunoscută în showbiz-ul românesc pentru aparițiile și scandalurile amoroase la care a fost implicată în trecut. Cariera în televiziune a început-o la vârsta de 18 ani ca asistentă TV la Capatos. 

Mădălina Pamfile răsfățată în permanență de către soț

Mădălina Pamfile este căsătorită cu un milionar de origine albaneză. Cei doi au două fetițe împreună, Sophia și Samira. Dorind să nu fie mediatizat, bărbatul nu apare deloc pe rețelele de socializare. Pe pagina de Instagram a fostei asistente TV, soțul acesteia nu este prezent în nici o poză. Milionarul apare în câteva imagini pe pagina de Facebook a Mădălinei, însă nu este tăguit. Acestuia îi place discreția și nu dorește să fie în centrul atenției. 

O sursă apropiată a vedetei a declarat că bărbatul este extrem de bogat, deținând un iaht în valoare de aproximativ 7 milioane de euro. Aceeași persoană a mai menționat că soțul Mădălinei Pamfile o răsfață mereu ca pe o prințesă. Deși încă visează la expunerea publică, vedeta a preferat să fie alături de familie și să renunțe la viața mediatizată din România. Mai mult decât atât, femeia își ascultă mereu soțul și îi face toate poftele. Vedeta a mai fost căsătorită în trecut cu Bruno Vlad, însă mariajul lor nu a fost unul de durată. Ulterior, aceasta și-a găsit fericirea în brațele actualului milionar albanez.

Anul trecut, vedeta a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities”, însă nu a apucat să ajungă în finală. Din cauză faptului că a fost infectată cu virusul Covid-19, Mădălina a fost descalificată din concurs. Emisiunea nu a fost oprită, iar colegele sale nu au intrat în carantină deoarece aveau câteva zile de pauză între filmări. În timpul acesta vedeta a fost plecată din țară, iar la întoarcere testul i-a ieșit pozitiv.

Copilăria dureroasă a fostei prezentatoare

Mereu cu zâmbetul pe buze, puțini știu că fosta prezentatoare TV are un trecut dureros. Aceasta a fost părăsită de părinții naturali și a fost înfiată la vârsta de trei ani. După patru ani, vedeta a aflat despre adopție, iar mai apoi adolescența i-a fost marcată de un episod tragic. Mădălina a fost violată la vârsta de 13 ani. După ce a devenit majoră, vedeta s-a angajat în televiziune ca asistenta lui Dan Capatos. La scurt timp a părăsit lumina reflectoarelor, însă aparițiile sale au rămas memorabile. Aceasta a rămas cunoscută pentru numeroasele scandaluri în care a fost implicată. De-a rândul anilor, Mădălina Pamfile s-a afișat la brațul mai multor bărbați. Cea mai cunoscută și tumultoasă relație a fost cu fostul primar Radu Mazăre. Acesta a cucerit-o pe frumoasa brunetă la un pictorial pentru revista Playboy. Primarul a impresionat-o pe vedetă cu faptul că a fost foarte atent și romantic cu ea.

Deși nu este cunoscută identitatea soțului său, Mădălina Pamfile trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de acesta. Frumoasa brunetă a renunțat chiar și la viața publică pentru a fi alături de familie. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *