Prima pagină » Stiri si curiozitati » Cum este bărbatul Rac în pat? Patru lucruri esențiale pe care trebuie să le știi despre el

Cum este bărbatul Rac în pat? Patru lucruri esențiale pe care trebuie să le știi despre el

06 iun. 2022, 13:42,
în Stiri si curiozitati

Dacă te întrebi cum este bărbatul Rac în pat, trebuie să știi că ai ajuns unde trebuie. În rândurile următoare, ți-am pregătit cele mai incitante detalii despre reprezentantul acestui semn zodiacal.

Fiecare bărbat este extraordinar în felul lui, însă bărbatul Rac are ceva special. În momentele de intimitate, acestuia îi place să joace un rol, în care partenera îi spune ce vrea să facă pentru ea. Deși este supus în pat, bărbatul Rac nu uită să o satisfacă pe cea alături de care se află. Este persuasiv și seducător și te-ar putea face, cu ușurință, să uiți de partenerul actual și să ai o aventură cu el.

Spirit tânăr și căruia îi place să iasă din tipare, bărbatul Rac are o nevoie constantă de apreciere, dar nu uită să își facă partenera să se simtă specială.

un cuplu care se sărută

Fiecare bărbat este extraordinar în felul lui, însă bărbatul Rac are ceva special.

Cum este bărbatul Rac în pat?

Bărbatul Rac este sensibil la emoțiile partenerului său și simte nevoia de a se conecta la un nivel profund cu acesta. În cazul în care are traume din copilărie, există posibilitatea să-i fie frică să se exteriorizeze, chiar și cu un partener aparent perfect, care îi conferă siguranță. Iată care sunt caracteristicile bărbatului Rac în privința relațiilor intime.

Bărbatul Rac adoră să joace un rol

Reprezentantul acestui semn zodiacal este, așa cum am menționat, adeptul scenariilor în pat. Deși preferă să joace un rol secundar, acesta nu își lasă niciodată partenera nesatisfăcută. Bărbatul Rac își dorește ca femeia cu care întreține relații intime să fie rea și chiar agresivă, pentru a se simți în largul lui.

Bărbatul Rac acordă o atenție deosebită părții superioare a partenerei

Bărbatul Rac este extrem de atras de sânii unei femei. Această parte îi atrage atenția cel mai mult, deoarece, consideră el, este partea cea mai atractivă la o femeie. Astfel că, dacă ești femeie și ți-a fost dat să întâlnești un bărbat Rac, asigură-te că zona decolteului este scoasă în evidență.

Zona erogenă a bărbatui Rac este abdomenul

Bărbatului Rac îi place să fie atins pe abdomen, mai ales dacă depune efort la sală pentru a-l întreține. De regulă, cei care sunt născuți sub acest semn zodiacal, sunt excitați și de la un mic gâdilit pe burtă. Tocmai de aceea, ei sunt atrași de pozițiile pe care majoritatea nu le consideră confortabile.

Cum este bărbatul Rac în pat? Acesta tinde să fie foarte convingător

Dacă a pus ochii pe o femeie care este pe placul lui, acesta nu va renunța să o seducă, chiar dacă ea are deja un partener. În cele din urmă, o va convinge să aibă o aventură cu el și o va determina să renunțe la partenerul actual.

Așadar, dacă nu ai întâlnit, până acum, un bărbat Rac, ar fi bine să o faci. Scopul acestuia este de a-și face partenera să se simtă cât mai confortabil și în siguranță posibil. Reprezentantul acestui semn zodiacal este energic, emoțional și spiritual și adoră să își facă partenera să se simtă iubită și apreciată. Deși, uneori, poate părea copilăros, în pat, bărbatul Rac devine matur din punct de vedere emoțional și insistă să își facă satisfacă partenera. Dacă se simtă în siguranță și este apreciat, acesta se va deschide și va fi cel mai bun partener pe care îl poți avea.

un bărbat și o femeie în pat

Bărbatul Rac își dorește ca femeia cu care întreține relații intime să fie rea și chiar agresivă, pentru a se simți în largul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
14 august 2024
14 august 2024