Prima pagină » Cultural » Cum este Ana Ularu în ipostaza de soție și mamă. Frumoasa actriță s-a căsătorit în secret și a ținut ascunsă sarcina

Cum este Ana Ularu în ipostaza de soție și mamă. Frumoasa actriță s-a căsătorit în secret și a ținut ascunsă sarcina

08 iun. 2023, 10:59,
în Cultural

Puțini sunt cei care știu cum este Ana Ularu în ipostaza de soție și mamă. Celebra actriță are o carieră de succes, dar este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta își ține familia departe de ochii curioșilor și este rezervată în declarații despre soțul și fiica ei. Iată motivul pentru care frumoasa actriță s-a căsătorit în secret și a ținut ascunsă sarcina.

Cum este Ana Ularu în ipostaza de soție și mamă

Ana Ularu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Artista a dat lovitura peste hotare și joacă alături de nume grele de la Hollywood. Recent, aceasta a împărtășit cu fanii ei că are un rol principal în serialul de top al Amazon Prime, „The Power.” Ana Ularu cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se bucură din plin de celebritate. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, actrița ascunde o poveste de viață impresionantă.

Aceasta este căsătorită cu actorul de origine germană Marc Rissmann, cu care are o fetiță superbă. Căsătoria celor doi a avut loc în mare secret, la fel și sarcina vedetei. Aceasta și-a dorit mereu să își țină planul personal cât mai departe de ochii curioșilor. Actrița are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei, pe care l-a cunoscut într-un muzeu. Ana Ularu radiază de fericire alături de partenerul ei de viață, care o susține mereu atât în carieră, cât și acasă.

„Viața mea s-a schimbat din nou, major, pentru că într-o zi am plecat și am intrat într-un muzeu. Am plecat de la o probă și, în loc să mă duc să mănânc, am intrat într-un muzeu. Eram destul de deziluzionată. Dar, absolut pe neașteptate, acolo l-am cunoscut pe soțul meu, pe omul cu care am familia pe care o am azi. A fost una dintre lecțiile alea din categoria ‘plănuiește mai puțin, pentru că lucrurile oricum funcționează sub alți parametri’.

Pentru că soțul meu e tot actor, adesea suntem întrebați „Și pe ce platou de filmare v-ați întâlnit?’ Nu ne-am întâlnit pe niciun platou de filmare, ci într-un muzeu’, ceea ce e foarte frumos, fiindcă eu nu prea cred în romanțele de platou, mi se par așa o trivialitate. Noi am avut șansa să ne cunoaștem într-un mod foarte old fashioned (de modă veche), dincolo de vulnerabilitățile actorului aflat pe un platou de filmare.”, a declarat vedeta.

Ana Ularu reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. Și celebra actriță Anca Dumitra are o căsnicie fericită alături de soțul ei, afaceristul de origine austriacă Manfred Spendier.

Ce spune actrița despre provocările vieții de familie

Ana Ularu radiază de fericire de când este mamă. Actrița petrece mult timp cu fiica sa, de care este tare mândră. Vedeta și soțul ei își iau câteva zile libere pentru a se asigura că stau suficient timp cu micuța și se bucură din plin de rolul de părinți.

„De ceva vreme, toate zilele noastre libere sunt dedicate fetiței și, în general, programul ni-l facem în jurul ei. Timpul nostru, al părinților, e cât doarme ea la prânz și seara, după ce se culcă. Cel puțin în perioada asta, principala noastră ocupație e crescutul copilului. Asta e cel mai important. Așa că și o zi liberă înseamnă tot timp împreună.

Dacă vremea permite, ducem fetița cât mai mult afară din casă: mergem în parcuri, ne jucăm împreună, ne dăm pe tobogane împreună… În ultima vreme, ne-am dat pe tobogan pe săturate – ceea ce îmi doream de mult, doar că acum am o scuză, am pretextul perfect. Mergem prin muzee, descoperim împreună expoziții, cafenele, librării… Mai ales dacă suntem într-un oraș străin, pur și simplu o luăm la pas și explorăm lumea.”, a mai precizat actrița.

Ana Ularu are o carieră de succes în actorie și o familie frumoasă de care este tare mândră. Artista radiază de fericire alături de soțul ei și de fiica lor superbă.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`