Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum era de fapt viața de familie a cuplului Călin și Orianda Donca: „Am avut foarte multe conflicte, dar…”

Cum era de fapt viața de familie a cuplului Călin și Orianda Donca: „Am avut foarte multe conflicte, dar…”

29 sept. 2023, 10:15,
în Radio

Viața de familie a cuplului Călin și Orianda Donca părea una de poveste până să se afle de problemele lor cu legea. Cei doi sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună cinci copii, despre care spuneau că îi educă într-un mod inedit. Acum, de când Călin Donca a fost arestat, soția sa Orianda a rămas să se ocupe de copii.

Călin Donca este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de la noi din țară, care, în urmă cu doar câteva zile a fost reținut de DNA. Acesta este acuzat de mai multe infracțiuni destul de grave, printre care și evaziunea fiscală. În ceea ce privește viața de familie, cei doi susțin că lucrurile sunt roz, având o relație frumoasă, chiar și după 13 ani de căsnicie.

Cum era de fapt viața de familie a cuplului Călin și Orianda Donca

Familia Donca a participat, acum ceva timp, la emisiunea Mămici de Pitici cu Lipici, de la Antena Stars, acolo unde arătau frânturi din viața lor. Când totul era roz în familia Donca, Orianda, Călin și cei cinci copii ai lor erau filmați acasă, la locurile de joacă și la diverse activități de familie.

Atunci, Orianda Donca a vorbit despre familia ei și relația cu Călin Donca, în cei 13 ani de când sunt căsătoriți.

„Normal că am avut și urcușuri și coborâșuri în relația noastră. Este foarte important într-o relație să înțelegi nevoia partenerului. Uităm să ne ocupăm de nevoia noastră din interior. Dacă eu mă simt într-un anumit fel, nu este vina partenerului meu că este așa.

Până aici am avut și noi foarte multe conflicte. Cu timpul ne-am adaptat, am evoluat împreună și ne-am format și un cod de onoare al relației. Dacă unul întârzie, acela oferă o bucurie celuilalt, nu adormim certați”, spunea soția lui Călin Donca.

Pentru Orianda și Călin Donca nu era ușor să planifice vacanțele cu copiii, având în vedere că sunt cinci micuți de mulțumit. Dar asta nu i-a împiedicat să meargă peste tot în lume cu copiii lor.

„Bineînțeles că mergem. De-obicei mergem în vacanță în formulă completă, cu toții. Este o adevărată aventură, în momentul în care venim acasă ne odihnim. Suntem dispuși să mergem oriunde cu ei (n.r. – copiii). Sunt niște copii foarte ascultători”, a mai precizat soția afaceristului.

Călin Donca, denunțat de o fostă iubită

Călin Donca se numără printre cei mai bogați 500 de români și îi învăța și pe fanii lui de pe rețelele de socializare cum să se îmbogățească. Totuși, procurorii DNA au verificat afacerile tânărului din Brașov, iar Călin Donca a fost arestat pentru delapidare, evaziune și înșelăciune cu criptomonedă.

În urmă cu ceva timp, într-un podcast, Călin Donca a dezvăluit că o fostă iubită i-a cerut o mașină, iar el a refuzat să o ofere, susținând că aceasta i-ar fi promis că se va răzbuna.

„Ne-am despărţit, ne-am certat şi mi-a cerut o maşină. Şi pentru că nu i-am dat din 3 maşini, cât aveam, şi ei una, a zis că-mi face greutăţi”, a spus milionarul din Brașov într-un podcast.

Afaceristul deține un parc auto a cărui valoare depășește 2 milioane de euro, parc auto în care se regăsesc mașini de colecție, de la Ferrari până la Rolls-Royce. Printre mașinile confiscate de procurori se află și un Lamborghini.

„Din punctul nostru de vedere se urmăreşte tocmai provocarea unei avalanşe de plângeri penale astfel încât companiile să fie decapitalizate, investitorii să intre în panică”, este declarația făcută de avocatul lui Călin Donca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *