Prima pagină » Sanatate » Diete si regimuri » Grasimea de pe abdomen: sfaturi nutritionale inteligente
Grasimea de pe abdomen: sfaturi nutritionale inteligente

Grasimea de pe abdomen: sfaturi nutritionale inteligente

29 iun. 2020, 09:02,
în Sanatate

Cum elimini grasimea de pe abdomen? Sarea creste pofta de mancare si promoveaza retentia de apa, care umfla burta. Prin urmare, limitam un maxim consumul de preparate industriale excesiv de sarate, mezeluri, aperitive, branza, mustar si sos de soia.

Reduc consumul de produse lactate. Alegem iaurtul (si nu o branza alba care nu contine faimoasele probiotice pentru a ajuta digestia) zilnic si / sau o bucata mica de branza (de preferinta din lapte crud, pe care sistemul digestiv o asimileaza mai bine decat laptele pasteurizat). Produsele lactate contin lactoza care uneori poate provoca balonare.

Fibre. Introdu in meniurile mele zilnice leguminoase, cereale integrale, fructe si legume. Bogate in fibre, ele promoveaza un tranzit bun, dar si o mai buna digestie. Deci un stomac plat, in forma excelenta.

Renunta la zaharul alb si inlocuieste-l cu zahar integral care contine potasiu, magneziu, calciu si fosfor, sirop de agave etc.

Cum elimini grasimea de pe abdomen?

Incepem fiecare zi cu un suc proaspat de lamaie diluat in apa la temperatura camerei. Aceasta bautura sporeste sistemul digestiv si, desi lamaia are un gust acid, alcalinizeaza organismul, ceea ce este benefic pentru slabire.

Alege leguminoasele. Lintea este cea mai digerabila dintre toate, mai ales daca sunt coral. Nautul, mai putin. Ritmul potrivit de consum: o data pe zi, maxim 2-3 linguri. Le lasam sa se inmoaie ca sa nu le gatim mult timp.

Uleiuri esentiale. Busuioc, fenicul, tarhon sau menta: o picatura din unul dintre aceste uleiuri esentiale este amestecata cu o lingura de ulei de rapita pentru a asezona pestele la gratar, legumele aburite etc.

Cum elimini grasimea de pe abdomen?

Mirodenii. Condimentele in general, in special carafa si anasonul verde, sunt campioane anti-balonare. Asa ca le presaram pe toate preparatele.

Prajeste usor painea. Astfel devine mai digerabila, deoarece umiditatea sa, redusa prin incalzire, scade secretia de enzime salivare. Cu cat este mai proaspata, cu atat se umfla mai mult: nimic mai rau decat bagueta care iese din cuptorul brutarului.

Termin masa cu un ceai din plante digestive. Menta, cimbru, rozmarin, fenicul, musetel… toate aceste plante au proprietati digestive. Le alegem organice, le consumam fara zahar, deoarece acestea vor ajuta digestia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 noiembrie 2024
08 noiembrie 2024