Prima pagină » Cultural » Cum descrie Alexandru Ciucu momentul în care Alina Sorescu l-a părăsit. „Am găsit casa goală, fără copii”

Cum descrie Alexandru Ciucu momentul în care Alina Sorescu l-a părăsit. „Am găsit casa goală, fără copii”

13 mart. 2024, 13:03,
în Cultural

Alexandru Ciucu a vorbit despre momentul în care Alina Sorescu l-a părăsit și despre ce a simțit el în acel moment.

După 12 ani de căsătorie și două fetițe minunate, Carolina și Raisa, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea lor, anunțată acum doi ani, a surprins lumea mondenă.

În prezent, cei doi se află în plin proces de divorț, având ca principală miză custodia fetelor. Alexandru Ciucu își dorește o custodie alternantă, săptămânală, pentru a menține o relație strânsă cu fiicele sale.

Alexandru Ciucu, despre momentul în care Alina Sorescu l-a părăsit

Alexandru Ciucu a împărtășit o experiență dureroasă din perioada imediată de după divorțul de Alina Sorescu, petrecut acum doi ani. Aflat la Paris, designerul a simțit nevoia să se întoarcă acasă imediat, luând primul avion disponibil. Însă, la sosire, a găsit casa goală, fără Alina și cele două fiice ale lor.

Ciucu a descris acest moment ca fiind cel mai dificil din viața sa, mărturisind că a simțit cum pământul se prăbușește sub el. Sentimentul de gol și pierdere a fost copleșitor, accentuând durerea despărțirii.

„Cel mai greu moment din viața mea a fost într-o dimineață de februarie în 2022, când m-am întors într-un suflet de la Paris cu primul zbor disponibil și am găsit casă goală, fără copii. Am simțit că se termină lumea și că se prăbușește pământul cu mine.

Durerea era atât de mare că nu puteam nici să plâng, nici măcar să mă mișc. După un timp, am început să strig copiii prin casa goală și îmi imaginam că îmi răspund așa cum știam eu că îmi răspundeau înainte.

Încercam să rememorez sunetele glasurilor lor și să mi le întipăresc în minte, ca să nu le uit niciodată. A fost cumplit. Eram disperat, neștiind nici unde sunt și nici când sau dacă o să le mai văd curând. Am crezut că înnebunesc atunci”, a dezvăluit Alexandru Ciucu, pentru Unica.ro.

Designer-ul a trecut prim momente extrem de dificile

Alexandru Ciucu a descris perioada imediată de după divorțul de Alina Sorescu ca fiind una extrem de dificilă, atât pentru el, cât și pentru fiicele sale. Fetițele nu ar fi înțeles de ce nu își pot vedea tatăl, iar designerul a mărturisit că a suferit enorm din această cauză.

Ciucu a relatat că, înainte de a se întoarce de urgență din Paris și a găsi casa goală, a primit un email prin care era informat că fetele sale vor locui la o altă adresă. Ulterior, el a putut să le vadă doar prin gardurile școlii, în pauzele dintre ore, o perioadă pe care a descris-o ca fiind extrem de dureroasă.

„Primisem din senin, cu o seară înainte, eu fiind plecat din țară, un email cu un scurt mesaj de informare. Spunea că de azi înainte copiii părăsesc locuința în care au crescut și vor locui la o adresă total necunoscută mie. Acolo puteam să vin să-i văd doar cu programare în prealabil. Lucru care s-a dovedit, oricum, a fi doar vorbe, pentru că în următoarele două luni nu mi-am mai văzut copiii decât prin gardul școlii, în pauzele dintre cursuri.

A fost crunt și pentru mine dar mai ales pentru fetițe, care nu înțelegeau de ce nu mai pot să mă vadă și să stea cu mine. Această stare de anormalitate nu s-a rezolvat decât în momentul deciziei judecătorești din ordonanță președințială, pe care am introdus o la sugestia avocaților mei”, a mai spus Alexandru Ciucu, pentru sursa citată mai sus.

Aflat în prim proces pentru custodia copiilor, Alexandru Ciucu a vorbit despre momentul în care Alina Sorescu l-a părăsit și despre cât de greu îi este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`