Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum au slăbit Irina Login și Daniela Condurache 4 kilograme în 7 zile. Care este secretul celor două artiste

Cum au slăbit Irina Login și Daniela Condurache 4 kilograme în 7 zile. Care este secretul celor două artiste

25 iul. 2022, 20:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Două dintre cele mai iubite artiste ale muzicii populare românești, Irina Loghin și Daniela Condurache au mare grijă de felul cum arată și cum se prezintă în fața publicului.

De curând, Irina Loghin a dezvăluit cum a reușit să slăbească, 4 kilograme în 7 zile, fără să simtă senzația de foame. Cu puțin timp în urmă, Daniela Condurache a recunoscut faptul că, a adoptat un stil de viață sănătos doar la îndemnul prietenei ei, Irina Loghin.

Irina Login a dezvăluit recent cum a slăbit

Artista este de peste 40 de ani vegetariană și face mult sport. În timp ce Daniela Condurache recunoaște că este gurmandă și că adoră mai ales mâncarea tradițională din zona Moldovei, Irina Loghin pare să fie mult mai atentă la ceea ce mănâncă, iar pe lângă mesele echilibrate face și sport.

„Nu e un sacrificiu să te poți menține sănătos. Nu e vorba de frumusețe, au trecut anii, s-au dus. Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură. Am fost recent la o clinică din Brașov, de detoxifiere. N-am crezut că o să pot rezista. Dar a început de dimineață cu sucuri așa de bine combinate că nu am avut niciun fel de senzație de foame. Fix din oră în oră ni le dădea acolo. Am fost și cu colega mea, Daniela Condurache, a depășit și ea câteva kilograme. Ne miram seara cum poate să nu ne fie foame, ca acasă, seara ne apuca foamea. A treia zi am început să ne obișnuim, am început să facem plimbări. Au trecut cele șapte zile. Important e cum mă simt, așa cum arăt. Este pentru sănătate. M-am trezit dintr-o dată cu patru kilograme lipsă după șapte zile”, a povestit Irina Loghin.

Care este secretul Irinei Loghin pentru o silueta de invidiat

La doar 83 de ani, cu o siluetă fizică de invidiat, Irina Loghin pare că a descoperit elixirul tinereții. Are un ten perfect, și un stil de viață echilibrat, iar acest lucru îi aduce numai beneficii.

„Am dat jos patru kilograme în șapte zile. Șapte zile am stat numai pe sucuri și am făcut saună. Nu am simțit că îmi este foame. După ce m-am întors de acolo, am ținut dieta pe care mi-au dat-o. Slăbesc în continuare și o să slăbesc până o să îmi convină mie”, a mai povestit cântăreața de muzică populară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *