Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum au reacționat părinții Andreei Ibacka în ziua în care l-au cunoscut pe Cabral: „Și-au făcut cruce cu limba…”

Cum au reacționat părinții Andreei Ibacka în ziua în care l-au cunoscut pe Cabral: „Și-au făcut cruce cu limba…”

10 mai 2023, 00:00,
în Cancan ultimă oră

Cabral și Andreea Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 12 ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011 și au împreună doi copii minunați, Namiko și Tiago.

Deși acum totul e roz în familia lor, Cabral a dezvăluit că la începutul relației sale cu Andreea Ibacka, părinții blondinei nu au avut o impresie prea bună despre el. Iată ce a mărturisit prezentatorul TV.

Cabral, prima impresie lăsată socrilor săi

Cabral este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV de la noi din țară. Vedeta a ajuns la inimile telespectatorilor datorită profesionalismului, dar și datorită stilului său amuzant.Cu toate acestea, socrii săi nu au avut o impresie prea bună atunci când l-au cunoscut pentru prima dată.

Vedeta a mărtusitit că părinții soției lui au fost sceptici cu privire la alegerea Andreei Ibacka în privința partenerului său de viață, însă nu au avut nimic de comentat, întrucât au crezut în intuiția fiicei lor. Mai târziu, Cabral a reușit să ajungă la inima socrilor, iar acum chiar se înțeleg de minune.

„Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă… Dragoste. La prima vedere. Clar”, a mărturisit Cabral, conform viva.ro.

Andreea Ibacka nu i-a dat șanse lui Cabral la început

Cabral a recunoscut că mama copiilor săi nu a fost foarte interesată de el la început și chiar a trebuit să aștepte mai bine de jumătate de an ca Andreea Ibacka să accepte o întâlnire.

„După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea.

Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, a mai spus Cabral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024