Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat că vor avea un frățior. Gestul impresionant al celor două

Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat că vor avea un frățior. Gestul impresionant al celor două

05 mart. 2022, 14:20,
în Cancan ultimă oră

Pepe trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, după ce a fost implicat în mai multe conflicte și a trecut printr-un divorț greu. Celebrul artist iubește din nou și este pregătit să își întemeieze o familie. În curând, va deveni tătic pentru a treia oară și fetițele sale și ale Ralucăi au aflat și ele că vor mai avea un frățior.

Fiicele lui Pepe se bucură pentru tatăl lor

Pepe și Yasmine trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câteva luni. Deși la început s-au ascuns de ochii lumii și au încercat să țină relația secretă, se pare că cei doi nu mai au nicio reținere acum. Iubirea lor a evoluat foarte repede și sunt pregătiți să fac pași important.

De curând, artistul a anunțat că va deveni tătic de băiat. Deși diferența de vârstă dintre el și iubita lui este de 13 ani, asta nu este deloc o problemă și se înțeleg foarte bine. Pepe a ținut să facă publică bucuria lui, pentru că este foarte fericit de când iubita i-a făcut bucuria.

Rosa și Maria, cele două fetițe ale artistului, au aflat și ele că vor avea un frățior și se bucură foarte tare. Micuțele au fost foarte fericite la aflarea veștii și ar fi spus că sunt nerăbdătoare să îl cunoască. Acestea ar avea o relație foarte bună cu Yasmine și ar fi cerut chiar să îi atingă burtica acesteia când au aflat că aceasta este însărcinată.

Când naște Yasmine

De când s-a aflat că Pepe va deveni tătic, se tot spune că iubita lui ar fi însărcinată în șapte luni. Artistul a ținut să precizeze că nu este adevărat ce se scrie în presă și, de fapt, celebrul make-up artist ar avea doar cinci luni de sarcină.

“Este o știre falsă că este însărcinată în 7 luni, e în 5 luni, cam așa, pe mine nu m-a întrebat nimeni detalii, așa au scris! Și chiar m-am bucurat că s-a ținut secretul și că timp de o lună și jumătate nu a răsuflat vestea în presă”, a spus Pepe.

Oana a aflat și ea că fostul ei soț va deveni tătic și nu a dat deloc dovada că se bucură pentru el, deși Pepe mereu a mărturisit că își dorește ca ea să fie fericită. Oana Zăvoranu a scirs pe rețelele ei de socializare că nu o interesează deloc trecutul și cu atât mai puțin de artist, despre care spune că nu este deloc un personaj interesant.

“Pascu este cel mai neinteresant subiect pentru mine. Eu nu traiesc în trecut ci în prezent și in viitor”, a scris Oana Zăvoranu în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`