Prima pagină » Actualitate » Cum au fost surprinși Kanye West și Bianca Censori, după zvonurile de divorț: „Știa în ce se bagă atunci când s-a căsătorit”

Cum au fost surprinși Kanye West și Bianca Censori, după zvonurile de divorț: „Știa în ce se bagă atunci când s-a căsătorit”

11 oct. 2024, 17:00,
Simona Ciobanu în Actualitate

„Așteptările ridicate” ale lui Kanye West față de soția sa, Bianca Censori, au dus la tensiuni în căsnicia lor. Cuplul, căsătorit din decembrie 2022, se confruntă cu „sușuri și coborâșuri recente”, iar relația lor este „cu siguranță stâncoasă”, potrivit unei surse citate de Us Weekly.

„Kanye avea așteptări mari în privința ei și a căsniciei, iar acest lucru a generat multe dezacorduri”, a dezvăluit insiderul.

„Bianca era conștientă de ce presupune relația cu Kanye, dar, pe măsură ce timpul a trecut, stilul de viață a devenit copleșitor pentru ea”, a continuat sursa. „I-a spus recent că nu mai poate continua așa, iar Kanye nu a reacționat bine, dar amândoi încearcă să gestioneze situația.”

Se pare că Bianca, care călătorește frecvent cu West, este „sătulă de călătorii” și ar prefera să petreacă mai mult timp în Los Angeles.

Motivul divorțului dintre Kanye West și Bianca Censori

În ciuda tensiunilor, rapperul de 47 de ani și arhitectul Yeezy de 29 de ani sunt „OK deocamdată”, iar un divorț nu pare să fie pe agenda lor, susține sursa.

Săptămâna aceasta, zvonurile despre o posibilă despărțire au luat amploare după ce TMZ a relatat că West ar fi spus prietenilor săi că intenționează să divorțeze și să se mute în Japonia. Cu toate acestea, perechea a fost văzută marți în Tokyo, unde și-au afișat afecțiunea în public, dezmințind astfel speculațiile.

Zvonurile despre dificultăți în mariajul lor circulă de ceva vreme. În 2023, un raport susținea că West i-ar fi impus lui Censori un set strict de reguli, dictând când poate vorbi și ce poate purta.

Modelul australian a fost văzut adesea în ținute extravagante, iar apropiații ei ar fi îngrijorați pentru starea ei de bine.

„Bianca este izolată, iar prietenii ei încearcă să o ajute, dar Kanye a creat bariere în jurul ei”, a declarat o sursă pentru Daily Mail în septembrie 2023. „Ea nu mai este aceeași persoană deschisă și plină de viață.”

 

Cei doi sunt căsătoriți de aproape 2 ani

Kanye West și Bianca Censori au fost în centrul atenției timp de mai multe luni, atrăgând atenția prin aparițiile lor în public cu ținute neobișnuite. Bianca a fost deseori văzută purtând corsete nude și rochii extrem de mulate, fără sutien, care provocau controverse. Prietenii Biancăi și-au exprimat îngrijorarea pentru siguranța ei, susținând că Kanye o manipula și o îndepărta de cercul ei apropiat.

Acum, povestea de dragoste dintre Kanye și Bianca pare să fi ajuns la final, iar rapperul le-ar fi comunicat prietenilor că cei doi s-au despărțit de câteva săptămâni. Kanye se află în prezent în Tokyo, în timp ce Bianca este în Australia, alături de mama ei.

O sursă a declarat că Kanye i-a impus Biancăi reguli stricte, inclusiv să nu vorbească în public și să poarte doar hainele pe care el i le sugera. De asemenea, Bianca trebuia să urmeze o dietă strictă și să facă sport, chiar dacă Kanye nu urma aceste reguli.

Publicații din SUA au relatat că Bianca s-a retras de pe platformele sociale, cum ar fi Instagram și X, la îndemnul lui Kanye, care se temea de impactul negativ al comentariilor criticilor asupra sănătății ei mintale.

Totodată, Kim Kardashian este îngrijorată de faptul că soția lui Kanye West, Bianca Censori, continuă să poarte ținute provocatoare în prezența copiilor lor – însă rapperul și noua sa parteneră refuză să își schimbe comportamentul, ceea ce face ca tensiunile dintre ei să escaladeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`