Prima pagină » Cancan » Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu. Ce meserie avea Georgeta Columbeanu

Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu. Ce meserie avea Georgeta Columbeanu

16 dec. 2020, 10:11,
BZI.ro, în Cancan

Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu pe vremea lui Ceaușescu. Omul de afaceri a fost mereu în atenția presei, însă părinții lui au ales să rămână discreți. După ce a rămas falit, Irinel a ajuns să ducă un trai modest cu care nu era obișnuit.

De-a lungul vremii, fostul afacerist a fost invidiat de multă lume pentru modul de viață extravagant pe care îl ducea.

Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu

Despre tatăl fostului om de afaceri se știe că a fost mai tot tompul prezent în viață publica, iar mama acestuia a preferat să rămână discreta și să nu apară atât de des la evenimente alături de fiul ei.

Georgeta Columbeanu a refuzat și apariția în reality show-ul în care protagoniști erau Irinel și Monica. O figură elegantă și discretă, mama lui Irinel Columbeanu nu comunica în fața camerelor de filmat.

Ion Columbeanu, tatăl afaceristului, era inginer de profesie și avea o suită de angajați în subordine. Mama lui Irinel Columbeanu era secretară în cadrul unei instituții publice. La acea vreme, familia Columbeanu locuia la Ploiești și încă de pe atunci cei doi soți aveau o situație materială foarte bună.

Columbeanu își amintește cu drag de perioada adolescentei și povestea în urmă cu ceva timp că aceasta a fost una frumoasă, raportat la cea a altor tineri de vârsta lui. Ion Columbeanu avea la vremea respectivă un salariu de 6000 de lei, o casă impunătoare și două autoturisme. Însă, cu toate astea, Iri spune că acea perioadă a fost una destul de dificilă chiar și pentru el.

„Trăiam ca animalele, degeaba aveam bani dacă nu aveam acces la nimic.” , declara fostul milionar.

Mama lui Irinel Columbeanu a murit de cancer

Părinții lui Irinel Columbeanu au reușit de-a lungul vieții sale să se descurce din punct de vedere material. Din nefericire, Georgeta Columbeanu a murit în urma unui cancer galopant, la vârsta de 76 de ani. Aceasta a murit la Spitalul Elias, acolo unde era internată de mai bine de două luni.

Mama lui Irinel Columbeanu a fost diagnosticată cu cancer, după ce a fost operată de colecist. Doamna Columbeanu a murit pe patul de spital, două luni mai târziu, iar alături i-au fost Irinel și Ion Columbeanu, care au supravegheat-o în permanență.

Ce a putut să facă Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu, imediat cum a aflat că a ajuns sărac

Prietenii apropiați ai lui Irinel Columbeanu sunt îngrijorați pentru situația grea în care acesta se află, încercând să-l ajute atât cât se poate. Pe lângă faptul că nu mai dispune de putere financiară, fostul om de afaceri suferă cumplit după fiica sa pe care o divinizează. Aceasta se află în America, alături de mama sa și de Mr. Pink.

Fosta doamnă de la Izvorani a fost criticată ani de zile pentru modul în care și-a văzut interesul, dar mai ales, pentru că a decis să plece departe de fiica sa. Aceasta a demonstrat în ultimii ani cât o iubește pe Irinuca, luând-o tot mai des în America și preocupându-se de viitorul ei. Cele două au fost surprinse în repetate rânduri în poze și materiale video fiind fericite împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024