Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum au arătat Florin Salam și Roxana Dobre în ziua cununiei civile. Cei doi au surprins pe toată lumea

Cum au arătat Florin Salam și Roxana Dobre în ziua cununiei civile. Cei doi au surprins pe toată lumea

09 oct. 2021, 13:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Florin Salam este foarte discret când vine vorba de viața de cuplu și de familie, preferând să țină intime evenimentele importante din viața sa personală. Iubita lui, Roxana Dobre, însă, a surprins pe toată lumea după ce a publicat o poză de la cununia lor civilă. Fanii au fost șocați pentru că nu se așteptau ca evenimentul să aibă loc acum, dar evident s-au bucurat pentru cei doi îndrăgostiți.

Florin Salam a făcut cununia civilă cu Roxana Dobre

Salam și Roxana Dobre au spus DA în fața ofițerului de Stare Civilă. Nu se știe când a avut loc evenimentul, pentru că cei doi sunt foarte discreți și nu au anunțat nimic, însă Roxana a postat o poză din ziua cea mare.

Roxana Dobre și Florin Salam sunt împreună de șapte ani, iar nunta lor era planificată să aibă loc în 2020. Din cauza unor motive lesne de înțeles, evenimentul a fost amânat și se pare că a avut loc deja.

În poza postată pe Instagram, Roxana poartă o rochie albă, simplă și elegantă, care îi pune în evidență formele, în timp ce artistul a optat pentru un sacou de culoare închisă, cu o cămașă la fel, ținută accesorizată cu o pereche de ochelarii fumurii.

Într-un interviu de anul trecut, iubita lui Florin Salam spune că nu o interesează cununia civilă, cât o interesează cea religioasă, uniunea în fața lui Dumnezeu, ea fiind o femeie credincioasă. Încă de atunci Roxana spunea că evenimentul va fi unul restrâns, aceasta fiind dorința amândurora.

Nu știu dacă va fi în aceeași zi cu civila, nu ne-am gândit la asta, sincer. Aia civilă nu prea mă intresează, pentru mine nu e importantă. Pentru mine este importantă cununia în fața lui Dumnezeu, spunea Roxana Dobre anul trecut, într-un interviu.

Se pare că Florin Salam și Roxana Dobre și-au unit destinele în fața ofițerului de Stare Civilă și probabil de acum urmează cununia religioasă, cea pe care amândoi o așteaptă emoționați.

Florin Salam a împlinit 42 de ani

Artistul a împlinit recent 42 de ani și a fost sărbătorit cu mare fast de familia sa. Toată lumea l-a răsfățat și l-a făcut să se simtă ca un rege, iar surpriza cea mare a venit din partea fiicei sale, Betty care i-a adus un tort imprimat cu chipul manelistului, având și o coroană mare din marțipan. Florin Salam a fost impresionat până la lacrimi și s-a declarat un bărbat norocos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *