Prima pagină » Cancan » Cum au anunțat Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sexul bebelușului. Fetiță sau al patrulea băiat?

Cum au anunțat Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sexul bebelușului. Fetiță sau al patrulea băiat?

09 oct. 2023, 09:01,
în Cancan

În familia Reghecampf-Caciuc există o mare bucurie. Cei doi parteneri vor avea un alt copil și au anunțat și sexul bebelușului care este pe drum. „Este o fetiță sau al patrulea băiat?” a întrebat Laurențiu Reghecampf pe fanii săi de pe rețelele sociale, dar le-a oferit rapid și răspunsul.

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) și Corina Caciuc (31 de ani) au dezvăluit sexul bebelușului, care cel mai probabil va veni pe lume în prima parte a anului viitor.

Antrenorul a postat pe Instagram o fotografie cu un tort special de tipul „gender reveal” având  culorile având roz și albastru. Răspunsul la întrvebarea „este fetiță sau al patrulea băiat” a fost oferit tot în aceeași fotografie.

Cum au anunțat Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sexul bebelușului

Felia de tort din pahar era albastră în interior, așa că Laurențiu Reghecamp va avea al patrulea băiat. Corina Caciuc a făcut cunoscut faptul că este însărcinată pentru a doua oară chiar în ziua de naștere a lui Reghe, pe 19 septembrie. În acel moment, ea a postat o fotografie cu tortul aniversar, pe care era scris mesajul „1+1= 4”, un mesaj care lasă puțin loc pentru interpretari. În apropierea tortului se afla Liam, fructul iubirii lor.

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară pe 19 mai, atunci când partenera sa actuală, Corina Caciuc, i-a dăruit un alt băiețel. „Astăzi dimineață (nr 19 mai), Liam, frățiorul vostru, a venit pe lume! Vă iubește tata”, a scris Laurențiu Reghecampf pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie cu cei doi băieți ai săi, Laurențiu Jr. și Luca Reghecampf.

Reghe are încă doi băieți, Luca, din prima sa căsătorie cu Mariana Pfeiffer, și Laurențiu Reghecampf jr, cunoscut și sub numele de Bebeto, din căsătoria sa cu Anamaria Prodan. Impresara are și ea două fiice, Sarah și Rebecca, din căsătoria sa anterioară cu Tibi Dumitrescu. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat după 15 ani de căsătorie.

Anamaria Prodan își dorește ca frățiorii vitregi să se cunoască

Anamaria Prodan, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf, a exprimat dorința ca fiul lor, Bebeto, să aibă posibilitatea să-și întâlnească frații din partea tatălui său.

„Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza. Știi ce se întâmplă, când ajungi în poziția să ierți, atunci într-adevăr ești omul lui Dumnezeu. Atunci poți spune că Dumnezeu te iubește.

În continuare am să spun, acești copii nu au nici o vină, ei trebuie să stea împreună. La fel cum l-am adus în familia noastră pe Luca, primul copil al fostului meu soț. El știe că orice s-ar întâmpla pe pământul ăsta, el este acasă. Ușa casei mele este ușa casei lui. Și orice i s-ar întâmpla pe pământul ăsta, cumva fac moarte de om pentru el, ca nimeni să nu-l atingă.

Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină a spus Anamaria Prodan pentru liberateapentrufemei.

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) și Corina Caciuc (31 de ani) au dezvăluit sexul bebelușului printr-o postare pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *