Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum au ales Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru numele pentru fiicele lor, Alegra și Zora. Criteriile avute de părinți

Cum au ales Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru numele pentru fiicele lor, Alegra și Zora. Criteriile avute de părinți

17 aug. 2024, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au două fetițe frumoase, Zora și Alegra care le seamănă. Cei doi le-au oferit prenume cu o semnificație specială, având câteva criterii după care s-au ghidat. Mămica a dezvăluit ce a fost mai important pentru a lua decizia finală.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru sunt părinții a doi copii frumoși, Zora și Alegra. Prenumele micuțelor sunt unele speciale și alese cu mare grijă. Soția actorului a povestit de unde le-a venit inspirația și care au fost criteriile după care s-au ghidat.

Cum au fost alese prenumele fiicelor

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un deceniu, iar roadele iubirii lor sunt micuțele Zora și Alegra. Au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu șapte ani, când a venit pe lume prima fiică a cuplului și toată viața lor s-a schimbat.

Cu toate că au un program încărcat, amândoi se ocupă de creșterea și educarea micuțelor, punând accentul pe cele mai mici detalii. Prenumele fetelor au semnificații deosebite, iar Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au fost foarte atenți în momentul în care le-au ales. Primul criteriu a fost potrivirea cu numele de familie, pentru a suna cât mai armonios, apoi care este simbolistica lor și legătura apărută.

„Greu de spus în putințe cuvinte. Ne-am gândit la ce ne place nouă, la ce se potrivește cu numele de familie (!!), la ce înseamnă numele și la cum au legătură cu noi. Spre exemplu, la Zora, i-am pus Alaia-Zora în ideea de Bucuria din zori de zi – că e născută duminică dimineața, la 9. lar Alegra-Nova pentru că e noua bucurie. Și acum am lacrimi în ochi și sunt la unghii!”, a spus Alice Cavaleru.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au trimis-o pe fiica lor în tabără

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au făcut un pas important pentru ei și au lăsat-o pe Zora să meargă într-o tabără specifică vârstei sale. Părinții au mers la gară aproape de miezul nopții pentru a o lua pe fiica lor după o perioadă plină de aventuri.

Soția actorului afirmă că fiica cea mare s-a întors mai „matură” și mai bine pregătită, după ce a fost plecată singură. A reușit să-și gestioneze dorul de casă și de părinți, astfel că întâlnirea a fost una emoționantă.

„Nu toate pozele sunt perfecte. Unele sunt făcute la 11 noaptea, în gară, cu self-camera pe timer de 3 secunde pentru că vrei să-ți rămână în albumul cu amintiri imaginea cu fiica de 7 ani care tocmai a venit cu trenul din prima ei tabăra!
Ne așteptam că Alegra să doarmă, dar s-a trezit chiar când a coborât Zora din teren. S-au pupat și s-au ținut de mână tot drumul, iar acasă Alegra i-a arătat toate jucăriile ei pe rând, de parcă încerca să-i spună că i-a lipsit să se joace cu ea.
Zora parcă s-a întors mai matură din tabără. Este mândră că și-a gestionat bine dorul pentru noi și că s-a descurcat acolo.
Eu ce sa mai spun? Am realizat că ăsta e primul ei pas spre independență și îmi lasă un gust dulce-amar”, a povestit soția lui Vladimir Drăghia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024