Prima pagină » Magazin » Cum aratau Tania Budi si Catalin Botezatu pe vremea cand erau impreuna – FOTO

Cum aratau Tania Budi si Catalin Botezatu pe vremea cand erau impreuna – FOTO

15 feb. 2013, 16:07,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:345533;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Tania Budi a spus aseara la „Un show pacatos” ca ea si Catalin Botezatu sunt prieteni buni de 20 de ani, ca nu doresc sa aiba din nou o relatie sentimentala, dar ca tin unul la altul foarte mult, se vad des si isi cer sfaturi sau pareri de cate ori considera necesar.

Tania Budi si Catalin Botezatu au avut o relatie frumoasa in anii ’90 si, dupa spusele lor, erau cat pe ce sa o oficializeze, insa lucrurile s-au schimbat intre ei si nu au mai ajuns la altar. Acum, Tania spune ca nu-si mai aminteste care a fost exact motivul despartirii si ca probabil s-au instrainat, nu au mai fost pe aceeasi frecventa.

Insa pentru ca au avut o poveste de iubire frumoasa nu s-au putut desparti de tot si au ramas prieteni foarte buni, avand inca unele sentimente unul pentru celalalt. „Iubirea noastra va dainui intotdeauna. Tania a aparut in viata mea cand aveam mai mare nevoie de o persoana ca ea. M-am indragosit de ea la prima vedere. In prezent avem cea mai frumoasa relatie”, a declarat Botezatu.

Designer-ul a spus de mai multe ori ca mama lui si-ar fi dorit-o pe Tania ca nora si ca nu este exclus sa faca un copil impreuna. „Daca as fi avut atunci mintea de acum, ar fi fost sotia mea. Si acum ne mai intrebam din cand in cand daca e prea tarziu.”

Pe de alta parte tania Budi spune ca se fereste de casatorie, dar ca nu spune „niciodata”. „Nu stiu ce se va intampla. Timpul va decide. Eu mereu m-am ferit de casatorie. Mi se pare ca nu se potriveste cu felul meu de a fi”, a spus vedeta.
sursa: unica.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *