Prima pagină » Cancan » Cum arătau Cosmina Păsărin, Victor Slav și Roxana Ciuhulescu la „Vara ispitelor”. Emisiunea a făcut furori în 2001

Cum arătau Cosmina Păsărin, Victor Slav și Roxana Ciuhulescu la „Vara ispitelor”. Emisiunea a făcut furori în 2001

22 mart. 2022, 10:51,
în Cancan

Cosmina Păsărin, Victor Slav și Roxana Ciuhulescu s-au numărat printre vedetele care au participat la „Vara ispitelor”, în anul 2001. Emisiunea a fost difuzată pe Pro Tv și a avut un format asemănător cu cel al reality show-ului „Insula iubirii”.

„Vara ispitelor” a fost o emisiune televizată, care avea în prim plan mai multe cupluri, ce trebuiau să își demonstreze fidelitatea. Totul se petrecerea la mare, unde fetele și băieții erau separați și duși în hoteluri diferite. Aceștia trebuiau să facă față tentației de a cădea pradă ispitelor, aduse cu acest scop în concurs. La această emisiune produsă de Mona Segall și-au început cariera ispitele Victor Slav și Bogdan Vlădău. Au fost prezente aici și Cosmina Păsărin și Roxana Ciuhulescu.

Cum arăta Cosmina Păsărin la „Vara ispitelor”

În urmă cu aproximativ 21 de ani, Cosmina Păsărin era doar o puștoaică îndrăgostită, care a venit la „Vara ispitelor” alături de iubitul ei, pentru a-și testa relația. Gurile rele spun că aceasta s-ar fi îndrăgostit de ispita Bogdan Vlădău. Însă, timpul a trecut, iar Cosmina s-a maturizat și a acumulat experiență de viață. Acum, este o femeie adevărată, are 39 de ani și este mai frumoasă ca niciodată.

A făcut parte din mai multe proiecte televizate, a lucrat ca MC (Maestru de Ceremonii) la evenimente și ulterior s-a specializat ca organizator de nunți. Aceasta este pasiunea ei și nimic nu o face mai fericită decât să se ocupe de cea mai frumoasă zi din viața îndrăgostiților, chiar dacă ea nu și-a găsit, încă, alesul inimii. Cu toate acestea, ea s-a lăsat fotografiată în rochie de mireasă și a arătat spectaculos. Ba chiar, pe una dintre rețelele sale sociale, a glumit zicând că s-a căsătorit cu Shrek.

Frumoasa brunetă a răspuns mai multor provocări de-a lungul vieții, ajungând chiar pe coperta revistei Playboy. Despre bărbatul visurilor ei, Cosmina Păsărin a declarat următoarele:

„Să aibă un suflet bun și să trăim împreună în liniște. Bineînțeles, nu m-ar deranja dacă are chiar și simțul umorului. Este clar pentru mine că totul este așa cum trebuie să fie acum și la fel de clar este și faptul că va veni și acel moment în care voi întâlni pe cineva. Există un om potrivit pentru fiecare dintre noi. Drumul până la el s-ar putea să fie mai greu, însă acel om există. Știu și simt asta”, a menționat Cosmina Păsărin.

cosmina pasarin și bogdan vlădău

În urmă cu aproximativ 21 de ani, Cosmina Păsărin era doar o puștoaică îndrăgostită, care a venit la „Vara ispitelor” alături de iubitul ei, pentru a-și testa relația.

Victor Slav a făcut furori în urmă cu 21 de ani

Victor Slav este manechin și vedetă de televiziune din România. El a ajuns cunoscut după ce a fost amfitrion al emisiunii Frumusețe pe muchie de cuțit, difuzată pe Pro TV, co-prezentator al emisiunii Dansez pentru tine la postul Pro TV și prezentator de vreme la Știrile Pro TV. Însă, nu multă lume știe că Victor Slav a fost ispită la emisiunea „Vara ispitelor”. Acest lucru i-a oferit multe oportunități în carieră.

„La vârsta de 17 ani, am urmat un curs de modeling, după care, treptat, am pătruns în lumea modei. Am fost selectat pentru „Vara ispitelor”, în vara anului 2001. Eram deja în modelling şi am aflat că se face un casting pentru acest proiect. Am fost acceptat. Recunosc că, la acea vreme, habar n-aveam câte oportunităţi îmi va oferi. De aici am intrat într-o nouă etapa a vieţii mele. A fost primul meu job cu totul şi cu totul… altfel, pentru că a fost prima mea legătura directă cu televiziunea”, a mărturisit Victor Slav.

victor slav la vara ispitelor

Victor Slav este manechin și vedetă de televiziune din România.

Roxana Ciuhulescu, o vedetă la înălțime

Născută la data de 23 noiembrie 1978, în Pucioasa, aproape de Sinaia, frumoasa blondă, a fost contabil, impresar, actriță și prezentatoare de emisiuni TV. A studiat în Australia la Școala de Aviație Militară la începutul anilor 2000, apoi a studiat în România la o facultate privată. Ulterior, a studiat la Becker Aviation între 2006 și 2007, pentru a deveni pilot de elicopter.

Timp de mai mulți ani, Roxana Ciuhulescu a prezentat emisiunea „Pro Motor”, fiind în permanență atrasă de tot ce înseamnă sport sau mașini.

„Nici nu-mi vine să cred ca au trecut 13 ani de când lucrez în familia ProTv. În toamna lui 2000 făceam cunoștință pentru prima dată cu „sticla”, atunci când am participat la casting-ul pentru emisiunea ProMotor. Publicul m-a votat și așa am ajuns la carma celei mai longevive și mai cunoscute emisiuni auto. Însă ProMotor n-a fost singura emisiune din trustul MediaPro la care am participat, au mai fost „Vara Ispitelor”, „Bodyguard”, „Băieți buni”, am lucrat în permanență și pentru Știrile din Sport însă am colaborat și cu Știrile ProTv, „Happy Hour” sau „Poveștiri Adevărate””, a declarat Roxana Ciuhulescu în urmă cu mai mulți ani.

roxana ciuhulescu în elicopter

Născută la data de 23 noiembrie 1978, în Pucioasa, aproape de Sinaia, frumoasa blondă, a fost contabil, impresar, actriță și prezentatoare de emisiuni TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *