Prima pagină » Cancan » Cum arăta Viorel Lis când era tânăr și cu cine a fost căsătorit înainte de Oana Lis

Cum arăta Viorel Lis când era tânăr și cu cine a fost căsătorit înainte de Oana Lis

17 nov. 2021, 13:52,
BZI.ro, în Cancan

Nu multă lume știe cum arăta Viorel Lis când era tânăr. În prezent, fostul edil al Capitalei se confruntă cu grave probleme de sănătate. Recent, Viorel și Oana Lis s-au infectat cu virusul COVID-19. Înainte de mariajul cu actuala soție, Viorel Lis a fost însurat de două ori, cu Tudora Gheorghe și Elena. Tudora Gheorghe și Viorel Lis divorțat când aceasta a aflat că o înșela. Din căsniciile anterioare, celebrul politician are doi copii, Adrian și Alina Lis.

Viorel și Oana Lis sunt unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut când Oana avea doar 18 ani. Viorel Lis este cu 35 de ani mai mare decât soția sa. Cu toate acestea, pentru ei vârsta reprezintă doar un număr. Anul acesta, cei doi aniversează 23 de ani de căsnicie. Viorel Lis a devenit cunoscut în special după ce a ocupat funcția de primar interimar al capitalei.

Cum arăta Viorel Lis când era tânăr

Viorel Lis s-a născut în 1944 și în prezent are 77 de ani. Recent, acesta s-a infectat cu virusul COVID-19 și a fost internat la spital. Cuprinsă de nostalgie, Oana Lis a postat poze vechi cu ea și Viorel Lis. În tinerețe, soțul Oanei Lis arăta total diferit. Pe atunci avea un păr bogat și favoriți, care erau la modă în acele vremuri.

A devenit faimos în 1997, atunci când a primit funcția de primar interimar al capitalei. După ce și-a terminat mandatul, Viorel Lis a intrat într-un con de umbră. Ani mai târziu, acesta a revenit în atenția presei datorită relației cu Oana Lis. Când s-au cunoscut, iubita sa avea 18 ani.

„Într-o seară, fiul lui din prima căsătorie a avut o problemă cu soţia lui şi nu-l găsea pe Viorel. Am mers la Primărie şi acolo l-am găsit cu Oana. Erau foarte tandri. Pe Oana o cunoscuse la PNŢ-CD, Sectorul 2, era nepoata unui membru de-acolo. După aceea am divorţat, el a depus cererea”, povestește fosta soție a lui Viorel Lis despre momentul în care a aflat de relația acestuia cu Oana Lis.

Viorel Lis a mai avut două căsnicii înainte de Oana Lis

Viorel Lis a fost însurat timp de 16 ani cu Tudora Gheorghe. Cei doi s-au căsătorit în 1983, iar în 1999 au divorțat. Fostul edil al capitalei a divorțat de nevasta sa pentru a putea fi cu Oana. Cu toate acestea, nu a fost prima dată când Viorel Lis i-a fost infidel partenerei sale de viață. Tudora Gheorghe și fostul său soț au împreună o fiică pe nume Alina.

Prima aventură extraconjugală a lui Viorel Lis a fost în 1990, imediat după Revoluție. De asemenea, politicianul a mai fost căsătorit și cu o femeie pe nume Elena. Din această căsnicie a rezultat Adrian Lis, care este un artist plastic foarte apreciat peste hotare.

„Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie. Se încurcase cu o colegă de serviciu, n-a durat mult povestea, dar au fost repercusiuni. Eu am plecat de-acasă cu fiica noastră, Alina, şi a durat vreo două săptămâni până ne-am împăcat”, își amintește Tudora Gheorghe.

Așadar, Viorel Lis a avut mai multe aventuri când era tânăr, dar pare că și-a găsit fericirea alături de Oana Lis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *