Cum arăta Vica Blochina pe vremea când era balerină. Ce spune vedeta despre trecutul ei amoros

28 oct. 2022, 09:08,
BZI.ro, în Cultural

Puțini sunt cei care știu cum arăta Vica Blochina pe vremea când era balerină. Aceasta a fost dansatoare la Clubul Melody din București și a cucerit inimile multor bărbați. Focoasa blondină s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri și a fost nu de puține ori protagonista unor controverse în lumea mondenă. Iată ce spune vedeta despre trecutul ei amoros.

Cum arăta Vica Blochina pe vremea când era balerină

Vica Blochina este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton. Aceasta a făcut furori încă de pe vremea când a fost balerină la celebrul club Melody din București. Tot în acea perioadă l-a cunoscut și pe Victor Pițurcă, de care s-a îndrăgostit nebunește. Cei doi au avut o relație timp de 16 ani, iar vedeta a acceptat să îi fie amantă.

Focoasa blondină își asumă trecutul tumultuos, dar și perioada de început a carierei sale artistice, atunci când dansa pentru celebrii milionari de la noi din țară. Vedeta a recunoscut că la vremea respectivă a cucerit inimile multor bărbați și a primit multe cadouri scumpe, de la mașini de lux, bijuterii până la vacanțe în locuri exclusiviste.

„Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali. (…)

La Melody veneau, țin minte că a venit un grec care avea vapoare, multimilionar, și mi-a adus cadou un Rolls-Royce. Asta în anii 90. Se îndrăgostise de mine și mi-a adus cadou un Rolls-Royce, primul Rolls-Royce din România. Și eu am zis: Eu nu vreau mașina asta veche. Eu vreau Alfa Romeo. Era Alfa Romeo într-o vitrină, era superbă, roșie. I-am zis că eu nu vreau vechitura aia, vreau Alfa Romeo din vitrină. Vezi ce copil eram la 18 ani? Da, mi-a luat ce mi-am dorit eu. Aveam multe variante, inclusiv la barul Melody, nu trebuia neapărat să aleg un bărbat însurat.”, a declarat aceasta.

Vica Blochina își asumă trecutul amoros și continuă să facă furori și în prezent cu aparițiile sale provocatoare. Vedeta se menține tânără și arată spectaculos. Mai mult, aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze nud.

Ce spune blondina despre relațiile sale de dragoste

Vica Blochina a cucerit inimile multor bărbați faimoși. Aceasta a recunoscut că s-a iubit în tinerețe cu doi miniștri, însă nu a dorit să le spună numele. Vedeta a precizat că a fost mereu atrasă de bărbații cu o anumită stabilitate financiară și nu regretă că a trăit povești de dragoste tumultuoase.

,,Au fost doi miniştri, dar nu pot să spun numele. Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac. Dar nu am cerut niciodată nimic nimănui.

Știi ce înseamnă sărac? Dacă un bărbat până la 30 de ani nu a realizat nimic în viața lui, nu o să realizeze niciodată. Nu înţeleg unul care te invită la masă şi plăteşti 50-50. Mi-au plăcut cei cu bani.”, a mai precizat focoasa blondină.

Vica Blochina a făcut furori pe vremea când era balerină și a cucerit inimile multor bărbați celebri din România. În prezent, aceasta se bucură din plin de celebritate și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *