Prima pagină » Cancan » Cum arăta Vica Blochina în tinerețe. Vedeta a fost curtată de mai mulți bărbați celebri din România

Cum arăta Vica Blochina în tinerețe. Vedeta a fost curtată de mai mulți bărbați celebri din România

12 aug. 2022, 10:20,
BZI.ro, în Cancan

Multă lume se întreabă cum arăta Vica Blochina în tinerețe. Focoasa vedetă a încins imaginația multor bărbați la începutul carierei sale și a făcut furori încă de pe vremea când a pozat nud în revistele destinate adulților. Vica Blochina își asumă trecutul amoros controversat și se bucură din plin de viață. Vedeta a fost curtată de mai mulți bărbați celebri din România, iar în prezent atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Vica Blochina a cucerit inimile multor bărbați în tinerețe

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Vica Blochina, a făcut furori încă de la începutul carierei sale. Blondina a cucerit multe inimi încă de pe vremea când dansa în clubul Melody. Aceasta a recunoscut în repetate rânduri că a fost curtată de milionari celebri și a primit multe cadouri scumpe.

Vica Blochina s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, însă relația care a propulsat-o în atenția publicului autohton a fost cea cu Victor Pițurcă. Blondina a vorbit recent despre perioada în care a fost dansatoare, dar și despre marile sale pasiuni.

,,Am dansat cu pasiune și mi-a plăcut ceea ce am făcut, iar etapa din viața mea pe scena clubului Melody din București a fost o perioadă frumoasă a tinereții mele. Am cunoscut multă lume, mulți artiști. Am avut experiențe, unele frumoase, altele triste, dar așa e viața.”, a declarat vedeta.

De-a lungul timpului, Vica Blochina a trecut prin transformări fizice spectaculoase, iar în prezent se mândrește cu o siluetă perfectă. La vârsta de 47 de ani, blondina arată spectaculos și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Aceasta își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare și ținute sexy.

Printre vedetele care pozează nud se află și frumoasa artistă Anda Adam. Cântăreața a fost de nenumărate ori protagonista unor pictoriale îndrăznețe, spre încântarea publicului masculin. Și Loredana Groza face furori și se afișează în ipostaze incendiare pe rețelele de socializare, dar și la evenimentele mondene.

Ce spune vedeta despre trecutul său amoros

Vica Blochina a fost și este una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton. Blondina s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri și a avut parte de povești de dragoste controversate. Relația cu nimeni altul decât Victor Pițurcă a propulsat-o în atenția publicului. Vedeta a mărturisit că a suferit foarte mult, având în vedere scandalurile în care a fost implicată.

,,Mă despărțisem de el, 30 de ani aveam. Mă despărțisem de Pițurcă. 30 de ani visam să îi fac la Paris. Am plecat cu un om foarte mișto, un om cu foarte multe posibilități, eram în mașina lui, mergeam cu limuzina lui, spre aeroport. Mergeam la Paris. (…) În drum spre aeroport am văzut mașina lui Pițurcă.

Nu mai aveam chef de nimic, mi-a trecut dragostea și de ăla, și de bani și că el era mișto. A fost cea mai urâtă zi a mea. De ziua mea, la 30 de ani, am stat la Ritz, cu bani foarte mulți, cu multe cumpărături și am plâns. De atunci urăsc Luvru, o urăsc pe Monalisa și niciodată nu am mai călcat la acest hotel. Am suferit foarte mult.”, a mai declarat aceasta.

În prezent, Vica Blochina se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Focoasa blondină se află într-o formă fizică de invidiat și pozează sexy ori de câte ori are ocazia.

Vica Blochina a cucerit inimile multor bărbați în tinerețe și a fost curtată de milionari celebri. Vedeta își asumă trecutul amoros controversat și se declară o femeie fericită și împlinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *