Prima pagină » Cancan » Cum arată viața lui Cornel Ilie după divorț. Artistul a fost surprins alături de o femeie superbă

Cum arată viața lui Cornel Ilie după divorț. Artistul a fost surprins alături de o femeie superbă

22 nov. 2021, 15:30,
în Cancan

Anul trecut, Cornel Ilie trecea printr-un divorț, iar la scurt timp lansa o superbă melodie cu Lidia Buble, iar lumea deja îi vedea împreună. Cu toate aceste, amândoi au negat că ar avea o relație și totul a fost pus pe seama promovării piesei „Vino, du-te”. Dar timpul a trecut și recent Cornel Ilie a fost văzut pentru prima oară în compania unei femei, după despărțirea de soție.

Cornel Ilie este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România. Solistul trupei Vunk a fost căsătorit timp de cinci ani cu Eliza, cu care are doi copii. Din nefericire, lucrurile nu au funcționat așa cum se așteptau, astfel că cei doi și-au spus adio. Toamna trecută, lumea spunea că el și Lidia Buble ar avea o relație, însă lucrurile nu s-au confirmat. Acum, la mai bine de un an de la divorț, artistul a fost văzut în compania altei femei. Tânăra pare foarte fericită în compania lui Cornel Ilie, semn că cei doi se înțeleg extrem de bine.

Cornel Ilie și-a refăcut viața după divorț

După ce anul trecut s-a discutat intens despre divorțul dintre Cornel Ilie și Eliza, mama copiilor săi, acum artistul s-a afișat cu noua sa cucerire. Cornel a luat-o pe partenera sa de acasă cu propria lui mașină și apoi au mers să facă unele cumpărături. Cei doi și-au zâmbit pe tot parcursul întâlnirii, semn că se simțeau foarte bine împreună.

Cei doi au fost surprinși de paparazzii evz.ro în timp ce își petrecea ziua alături de frumoasa blondă. Acum, la mai bine de un an de la divorț, Cornel s-a afișat alături de o superbă tânără.Acesta a luat-o de acasă pe frumoasa blondă, apoi s-au dus să cumpere prăjituri. Și totuși, cei doi nu păreau să fie la prima întâlnire datorită faptului că se simțeau foarte relaxați unul în compania celuilalt.

Imediat cum frumoasa blondină a urcat în mașină, lui Cornel Ilie i-a apărut pe chip un zâmbet larg. Același lucru îl putem spune și despre ea, care pe tot parcursul plimbării a fost foarte fericită. După ce au rezolvat treburile ce țin de oraș, Cornel Ilie și tânăra misterioasă s-au îndreptat către apartamentul artistului. Acesta a dus bagajele în casă, inclusiv pe cele ale domnișoarei. Ba mai mult, în tot acest timp ea l-a așteptat în fața blocului.

Ce relație are Cornel Ilie cu fosta soție

Deși Cornel Ilie și Eliza au divorțat, artistul susține că are o relație foarte bună cu mama copiilor săi. Recent, Cornel a vorbit în podcastul lui Mihai Morar despre cum funcționează lucrurile la un an de la divorț. Artistul a mărturisit că divorțul de soția lui, femeia care i-a dăruit doi copii, nu a fost însoțit de reproșuri ori scandaluri. În plus, de dragul copiilor, ei au o relație frumoasă.

„Mă țin în echilibru vorbind zilnic cu copiii, e cea mai bună hrană. Sunt pe drumul bun spre cea mai bună versiunea a mea. Da, există dragoste de oameni dupa iubire, după ce iubirea nu mai există între ei. Dar există o formă de dragoste care rămâne acolo, orice ar fi, mai ales după ce au făcut doi copii împreună. La un an după divorț, pot spune că da, există dragoste după iubire, e și mai mare certitudinea. Privind în urmă, cu atât mai mult suntem într-un punct superb ca relație. Foarte puțini oameni înteleg așa ceva”, a spus Cornel Ilie, la un an de la divorț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`