Prima pagină » Cultural » Cum arată verigheta aleasă de Theo Rose. Artista și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret

Cum arată verigheta aleasă de Theo Rose. Artista și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret

16 oct. 2024, 10:36,
Cezar Bulgaru în Cultural

După nunta pe care au avut-o în secret, au apărut și imagini cu verigheta aleasă de Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit recent, după ce au păstrat acest eveniment sub tăcere timp de câteva luni. Ceremonia a avut loc la aproximativ un an de la nașterea fiului lor. Cei doi îndrăgostiți sunt extrem de fericiți și au deja planurile stabilite pentru luna de miere.

Cum arată verigheta aleasă de Theo Rose

Theo Rose a ales o verighetă elegantă, cu un design rafinat și detalii fine. Aceasta a fost apreciată pentru simplitatea și frumusețea sa, subliniind stilul personal al artistei.

Theo Rose și Anghel Damian au optat pentru o nuntă intimă, la care au invitat doar câteva persoane apropiate. Această alegere a fost influențată de programul foarte ocupat al artistei, care nu i-a permis să se dedice organizării unei ceremonii grandioase.

Nașii, părinții și frații celor doi le-au fost alături în ziua specială, cu trei săptămâni în urmă, când au avut loc atât cununia civilă, cât și cea religioasă. Theo Rose vorbește cu admirație despre soțul ei, fiind sigură că el este persoana alături de care își va petrece întreaga viață.

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică. Ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică. A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea.

A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme. Nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum trei săptămâni”, a spus Theo Rose, conform Cancan.

Cât despre copil, vedeta a spus că este foarte atașată este extrem de mândră de acesta.

„Acum a început să fie și mai atașat de mine. Nu e disperare, nu are nicio problemă să stea cu mama, sau cu bona, dar atunci când mă vede, e bucuria aia din ochii lui, ceva extraordinar. El vrea cu mine să doarmă, nu cu altcineva, e o satisfacție pe care nu o pot explica. Știam că sunt în stare de această iubire maternă, atât de mare. Îmi doresc și mai mult și mai bine. Am și un copil minunat, e un copil bun”, a mai spus artista.

Când au ales să meargă în luna de miere Theo Rose și Anghel Damian

Deși nu au organizat o nuntă extravagantă, așa cum este obișnuită majoritatea oamenilor, Theo Rose și Anghel Damian au ales să respecte o altă tradiție. Cei doi tineri căsătoriți plănuiesc să plece în luna de miere, dar vacanța va trebui să mai aștepte, având în vedere că amândoi au un program foarte aglomerat.

„Luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar, oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine, în vacanță”, a mai spus artista.

Au apărut primele imagini cu verigheta aleasă de Theo Rose pentru nunta pe care a avut-o în secret cu Anghel Damian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
16 octombrie 2024
16 octombrie 2024