Prima pagină » Cancan » Cum arată tânăra care a crescut doar cu cartofi prăjiți și aripioare de pui! – FOTO

Cum arată tânăra care a crescut doar cu cartofi prăjiți și aripioare de pui! – FOTO

03 nov. 2020, 11:26,
în Cancan

Rebecca Giddins este tânăra care a crescut doar cu cartofi prăjiți și aripioare de pui. Născută în oraşul Kettering, Northamptonshire aceasta a împlinit de curând 19 ani. Toată viața ei Rebecca a refuzat să folosească cuțitul și furculița și să mănânce altceva în afara de aripioare de pui şi cartofi prăjiţi.

În ultimii 15 ani tânără a consumat mai bine de 87.000 de aripioare.

Cum arată tânăra care a crescut doar cu cartofi prăjiți și aripioare de pui!

Rebecca susține că pentru o lungă perioadă de timp a dobândit o frică în momentul în care vedea altă mâncare în fața ochilor.

„De când mă ştiu simţeam că mă sufoc la vederea altor alimente, nu puteam să le ating, nu puteam nici să le ţin în mână să le pasez altora.”, a precizat tânăra de 19 ani.

Chiar dacă în copilărie părinții au hrănit-o cu iaurt, tort şi alte mâncăruri, totul a ajuns să se schimbe în momentul în care copila nu a mai putut să suporte niciun alt gust și a mâncat doar cartofi prajiți și aripioare de pui. Până acum a avut parte de vizite la terapeut, iar datorită hipnozei, Rebecca a reuşit să consume pentru prima dată fructe, legume, cârnaţi sau brânză.

„Am fost sceptică în ceea ce privește hipnoza, dar până acum se pare că a ajutat. De când am mers la prima mea ședință, am reușit să încerc cel puțin două alimente noi în fiecare zi și scopul meu este să pot mânca o întreagă cină bazată pe friptură. Senzaţia de sufocare a încetat încă de la prima şedinţă, asta era şi motivul pentru care nu puteam să mănânc nimic în primul rând.

M-a afectat toată viaţa. Nu am ieşit niciodată în oraş să mănânc alături de prietenii mei şi mulţi oameni nu înţeleg de ce nu puteam pur şi simplu să consum mâncare normală. Fizic nu puteam să duc la gură alt aliment, simţeam că mă înec, aşa că am rămas cu aripioarele şi cartofii prăjiţi care nu-mi dădeau starea asta. Părinții mei au încercat să mă hrănească cu alte alimente, dar mă supăram extrem de tare şi refuzam pur şi simplu.”, a povestit tânăra intr-un interviu.

Rebecca Giddins a trăit până la 19 ani doar cu cartofi prăjiți și aripioare de pui

Cheryl, mama fetei, a încurajat-o să încerce noi alimente toată viața, dar fără rezultat.

„A fost foarte greu de-a lungul anilor; ea este întotdeauna cea care nu poate mânca la niciun eveniment. Dacă ar merge la casa unei prietene, ar trebui să-i împachetăm propria cină sau să cerem să-i facă aripioare de pui și cartofi. Nu puteam merge la restaurant, dăţile rare în care o făceam trebuia să comande doar din meniul pentru copii. Când era mai mică am încercat, dar nu voia să mănânce nimic altceva. Dacă o forţam se enerva şi refuza să mânânce orice câteva ore bune, aşa că am renunţat. Acum însă creierul său trebuie instruit pentru a accepta diferite texturi pe care nu le-a încercat niciodată.”, a mărturisit mama fetei, potrivit Mirror.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`