Prima pagină » Cancan » Cum arăta Speak în copilărie. ”Îmi păcăleam foamea cu pufuleți și apă” – Foto

Cum arăta Speak în copilărie. ”Îmi păcăleam foamea cu pufuleți și apă” – Foto

27 aug. 2020, 14:57,
în Cancan

Cum arăta Speak în copilărie, celebrul cântăreţ care a făcut furori alături de partenera sa Ştefania, la „Asia Express”. În copilărie, potrivit celor spuse de artist, a cunoscut sărăcia. Într-un interviu acordat recent, Speak a povestit despre momentele mai puţin uşoare din viaţa sa.

Cum arăta Speak în copilărie

Acum este un artist iubit şi îndrăgit de o mulţime de oameni, însă viaţa să nu a fost mereu roz. Cântăreţul îşi aminteşte că în copilărie păcălea de multe ori foamea cu pufuleţi şi apa. În adolescenţă şi chiar la începutul carierei, Speak a dus lipsa multor lucruri considerate de mulţi banale.

”Îmi păcăleam foamea cu pufuleți și apă minerală. Câștigam 100 lei pe concert, la început. Nu aveam nici bani să plătesc întreținerea. Acum nu îmi mai este frica de sărăcie” – spunea Speak într-un interviu.

Pentru a ajunge unde este acum cântăreţul a muncit din greu şi perseverenţa l-a ajutat să treacă peste momentele grele.

”Cel mai mare atuu al meu este că sunt foarte consecvent și foarte muncitor. În ceea ce mă privește, în ceea ce fac eu, chiar muncesc mult” – a mai spus Speak.

Speak și Ştefania au anunțat când vor face nunta

Speak și Ştefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, dar și una dintre cele mai îndrăgite echipe din cadrul emsiunii „Asia Express”. Și, iată, că după mai bine de trei anid e relație… Speak a decis să facă pasul cel mare și să o ceară de nevastă pe Ştefănia.

Înainte de a intra în competiția „Asia Express”, Speak a cumpărat inelul de logodnă. I-a fost greu să îl ascundă, dar i-a reușit. Așa că, în momentul în care și-au citit scrisorile unul altuia, la finalul unei dintre probele de la „Asia Express”… artistul s-a pus în genunchi și a întrebat-o pe iubita lui dacă vrea să își petreacă restul vieții alături de el.

Printre lacrimi, răspunsul, a fost „Da!”, iar apoi Speak i-a pus inelul pe deget logodnicei sale. Acum, cei doi au anunțat și când vor face nunta.

„Cred că vara viitoare. Eu și Ștefan am vorbit pentru că încă nu e totul foarte sigur. Am zis că e perioada pandemiei și că nu e ok să facem vara asta. Am zis vara viitoare”, a spus Ştefănia la Antena 1.

Ştefania lui Speak, probleme de sănătate

De curând, Ştefania le-a povestit fanilor care o urmăresc pe Instagram despre o problemă mai veche de sănătate.

„Sunt 100% sigură că nu sunt singura fată care se confruntă cu căderea părului. Știu că este normal să-ți cadă un număr: 100 sau 1000 de fire pe zi, e un număr destul de mare de fire pe zi care e normal să-ți cadă. Doar că acum ceva timp, acum un an mai exact sau acum un an și ceva am avut o perioadă în care mi s-a părut că îmi cădea extrem de mult păr”, a transmis Ştefania printr-un InstaStory.

Din fericire, lucrurile au mai revenit la normal, căci artista nu a stat pe gânduri și a apelat la ajutorul specialiștilor. În același timp, „Libelula” le-a spus că este conștientă de faptul că nu este singura persoană care trece sau a trecut prin așa ceva.

„Așa că am ales la farmacie să găsesc un tratament farmaceutic care să mă ajute să nu mai îmi cadă părul atât de tare sau să-l întăresc”, a adăugat ea.

În continuare, Ştefania le-a spus acestora că a început să ia tratament, deoarece vrea să scape de această problemă cât mai curând.

„M-am apucat deja de tratament de o săptămână și puțin”, a mai spus artista la acea vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *