Prima pagină » Cancan » Cum arată soția lui Ștefan Hrușcă? Gianina Hrușcă a fost fotomodel în tinerețe

Cum arată soția lui Ștefan Hrușcă? Gianina Hrușcă a fost fotomodel în tinerețe

30 dec. 2021, 09:30,
BZI.ro, în Cancan

Toată lumea îl cunoaște pe Ștefan Hrușcă, însă puțini știu cum arată soția sa. Geanina Hrușcă este din Iași și a fost fotomodel în tinerețe.

Ștefan Hrușcă este un artist extrem de îndrăgit. El este asociat cu sărbătorile de iarnă, grație colindelor pe care le interpretează. În legătură cu familia sa, Ștefan Hrușcă a fost mereu discret. A vorbit foarte rar despre soție și despre cei doi copii ai săi. După Revoluția din 1989, cântărețul a decis să se mute în Canada, iar soția sa l-a urmat. Geanina Hrușcă a fost fotomodel, însă între timp s-a reprofilat. Iată cu ce se ocupă și cum arată acum soția interepretului român din Maramureș.

Cum arată soția lui Ștefan Hrușcă? Gianina Hrușcă s-a reprofilat în Canada

Gianina Hrușcă a studiat filologia, iar în tinerețe a fost fotomodel. La câteva luni după ce soțul acesteia, Ștefan Hrușcă a plecat în Canada, ea l-a urmat. Ajunsă acolo, s-a reprofilat, iar acum lucrează în domeniul IT, în cadrul unei companii, unde câștigă sume frumușele.

Gianina și Ștefan Hrușcă au doi copii, un băiat și o fată. Se pare că ambii au moștenit pasiunea pentru muzică a tatălui lor.

În urmă cu ceva timp, Ștefan Hrușcă a declarat că soția sa este foarte frumoasă și că nu și-a făcut niciodată vreo operație estetică. Despre familia sa, interepretul a declarat:

“Sunt un om cu familie și știu ce înseamnă obligațiile familiei, cu fată și băiat. Copiii ar cam trebui să mă moștenească la talent.

Sunt cunoscători, le place să cânte, cântă la pian, la chitară și vocal destul de bine”, declara în urmă cu câțiva ani artistul pentru Antena Stars.

La acea vreme, Steven Hrușcă ducea mai departe pasiunea tatălui său și avea o trupă, chiar dacă la bază era programator. În schimb, Andra, fiica soților Hrușcă, era jucătoare de volei și iubea colindele. În prezent, Ștefan Jr. are 27 de ani, iar Andra 17.

ștefan hrușcă și gianina hrușcă

Gianina și Ștefan Hrușcă au doi copii, un băiat și o fată. Sursa foto: playtech.ro

Cine este Ștefan Hrușcă

Ștefan Hrușcă este un cântăreț român de muzică folk din Maramureș. Este cunoscut publicului din România pentru colindele pe care le interpretează, fiind supranumit „regele colindelor”. Și-a început cariera de artist în 1981 la Cenaclul Flacăra, iar până în 1984 a susținut peste 1000 de spectacole împreună cu cenaclul.

„În primul rând, când mă trezesc, beau o gură de ler şi apoi mă spăl pe față cu puţin ler”, a spus acesta la Magic FM.

De peste 30 de ani, artistul s-a mutat în Canada, în orașul Whitby, lângă Toronto, potrivit playtech.ro. Aici și-a construit o vilă impresionantă, situată într-un cartier luxos, lângă o pădure.

„Acolo atmosfera e un pic mai calmă, adică nu este stresul aşa de puternic ca aici în Europa. Mie în străinătate mi se spune şi Ştefan şi Steven, Genny sau Gia este soţia mea Geanina. Aşa îi spun toţi. Ea este sufletul, este omul de care aveam nevoie, care mă completează. Suntem foarte fericiţi. Avem doi copii faini şi foarte cuminţi. Lucrează în domeniul IT şi cochetează cu moda”, a spus Ştefan Hruşcă la emisiunea Click!, în urmă cu ceva timp.

ștefan hrușcă la concert

De peste 30 de ani, artistul s-a mutat în Canada, în orașul Whitby, lângă Toronto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *