Prima pagină » Cancan » Cum arată soția lui Hunor Kelemen, viceprim-ministru al României? Eva Czezar este mai tânără cu 19 ani decât soțul ei

Cum arată soția lui Hunor Kelemen, viceprim-ministru al României? Eva Czezar este mai tânără cu 19 ani decât soțul ei

19 sept. 2022, 15:30,
în Cancan

Majoritatea românilor îl cunosc pe Kelemen Hunor, viceprim-ministru al României, dar puțini știu cum arată soția acestuia, Eva Czezar. Ea este mai tânără cu 17 ani decât politicianul român.

Kelemen Hunor este un politician român de etnie maghiară din România. El a fost ales, începând cu legislatura 2000-2004 deputat de Harghita din partea UDMR și a candidat din partea aceluiași partid la alegerile prezidențiale din 2009. Atunci, a obținut 3,83% din voturi.

Nu multă lume știe, dar Kelemen Hunor este medic veterinar, profesor de filosofie, dar și scriitor. S-a născut pe data de 18 octombrie 1967 în comuna Cârța, județul Harghita, în prezent având 54 de ani. Despre familia lui Kelemen Hunor nu se cunosc multe detalii, însă se știe că este căsătorit cu o femeie frumoasă, cu 19 ani mai tânără decât el, pe nume Eva Czezar.

kelemen hunor cu ochelari

Kelemen Hunor este un politician român de etnie maghiară din România.

Cum arată soția lui Hunor Kelemen? Eva Czezar are 35 de ani

Hunor Kelemen și Eva Czezar s-au cununat religios în data de 14 iulie 2012, la Biserica Romano-Catolică „Sfântul Mihail” din Cluj-Napoca. Căsătoria civilă a avut loc la Primăria din comuna natală a viceprim-ministrului României, Cârța.

În toamna anului 2013 s-a născut primul lor copil, o fetiță pe nume Hanna. Ulterior, familia s-a mărit cu încă un membru, un băiețel pe nume Magor.

„Fetiţa, căreia i s-a pus numele Hanna, a avut la naştere 53 de centimetri şi o greutate de 3,2 kilograme.”, scrie mediafax.ro.

Eva Czezar s-a născut în data de 13 octombrie 1986, în Cristuru Secuiesc, un oraș din județul Harghita. Ea a lucrat ca şi consilier la Secretariatul General al Guvernului până în februarie 2012. În prezent, Eva Czezar este politician.

eva czezar își sărută pe frunte copilul

În toamna anului 2013 s-a născut primul lor copil, o fetiță pe nume Hanna.

Cine este Kelemen Hunor?

Kelemen Hunor a fost medic veterinar la Universitatea de Știinţe Agricole Cluj, Facultatea de medicină veterinară (1993) și profesor de filosofie la Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de filosofie (1998).

Între anii 1990-1997, a fost redactor la Radio Cluj, emisiunea în limba maghiară, iar între ani 1993-1997 redactor la revista culturala „KORUNK”. Pe vremea când a fost redactor la Radio Cluj, Kelemen Hunor a început să joace hochei în echipa școlii din Cârța, localitatea în care a avut o influență covârșitoare în ceea ce privește construirea unui patinoar și constituirea Academiei de Hochei a Ţinutului Secuiesc.

De asemenea, viceprim-ministrul României a fost licean la Târgu Mureș. El a povestit, pe pagina sa de internet, că „pe atunci aveam părul lung, purtam jeanși strâmți și ascultam muzică rock zi și noapte”.

Din anul 1997 și până în 2000, Kelemen Hunor a deținut funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii. În 2000 a devenit deputat al Camerei Deputaților, iar între anii 2009 și 2012 a fost ministru, în cadrul Ministerului Culturii și Patrimoniului Național.

În perioada martie-octombrie 2014, Kelemen Hunor a deținut funcțiile de vicepremier și ministru în Ministerul Culturii şi Patrimoniului Național.

Kelemen Hunor a intrat în politică la 30 de ani. El a povestit, pe site-ul său personal, următoarele:

„Povestea a început într-o duminică: a sunat telefonul și am fost întrebat dacă nu cumva doresc să fiu secretar de stat UDMR în Ministerul Culturii. Am spus da și peste câteva zile am plecat la București să-mi ocup noul loc de muncă”, a declarat Kelemen Hunor.

kelemen hunor în costum și cu ochelari

Kelemen Hunor a fost medic veterinar la Universitatea de Știinţe Agricole Cluj, Facultatea de medicină veterinară (1993) și profesor de filosofie la Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de filosofie (1998).

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024