Prima pagină » Cancan » Cum arată soţia lui Adrian Luca de la Chefi la Cuţite. Tânărul s-a căsătorit de curând cu aleasa inimiii lui

Cum arată soţia lui Adrian Luca de la Chefi la Cuţite. Tânărul s-a căsătorit de curând cu aleasa inimiii lui

08 ian. 2021, 13:52,
în Cancan

Tânărul Luca din echipa lui Bontea a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi şi surprinzători concurenţi din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuţite”. Recent, acesta s-a căsătorit, iar fanii au fost luaţi prin surprindere de această informaţie. Iată cum arată soţia lui Adrian Luca de la Chefi la Cuţite. Vestea căsătoriei a venit odată cu o imagine postată de reţelele de socializare.

Adrian Luca de la Chefi la Cuţite, unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuţite” a ajuns la final, după 44 de ediţii de-a dreptul savuroase, din care nu au lipsit sarea şi piperul. Am descoperit concurenţi extrem de talentaţi şi ambiţioşi, poveşti de viaţă incredibile, reţete ieşite din comun şi am avut parte de momente ce ne-au ţinut cu sufletul la gură.

Printre cei care au reuşit să iasă în evidenţă a fost şi Adrian Luca, tânărul din echipa lui Sorin Bontea. Se pare că tanul s-a căsătorit de curând cu aleasa inimiii lui şi fanii au descoperit ce soţie frumoasă are acesta!

În luna septembrie a acestui am dat startul degustărilor pe nevăzute şi zeci de concurenţi au dat tot ce au avut mai bun pentru a demonstra că merită să primească măcar două din cele trei cuţite ale chefilor, pentru a putea merge în etapa superioară din competiţie.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scarlatescu au degustat atent fiecare farfurie şi au votat nu doar gustul, ci şi prezentarea, textura, complexitatea sau corectitudinea cu care mâncărurile au fost executate.

Pe Adrian Luca l-am putut vedea în ediţia a doua a emisiunii „Chefi la cuţite” din sezonul 8, atunci când tânărul a ales să pregătească o reţetă specială de găteau de cartofi cu praz, sos de şofran şi creveţi cu gust de portocale, o reţetă extrem de apreciată de chefi..

Cei care au obţinut două sau trei cuţite din partea îndrăgiţilor juraţi, printre care şi Adrian Luca, au ajuns apoi în etapa de bootcamp, acolo unde Gina Pistol a pregătit trei probe dificile. Tânărul cu accent savuros a demonstrat că se pricepe de minune la gătit, că are multă imaginaţie şi că este capabil să realizeze farfurii cu adevărat speciale. Acesta a fost şi motivul pentru care Sorin Bontea a decis să îl ia în echipă sa.

Battle după battle şi duel după duel, tânărul a reuşit să demonstreze că are stofă de bucătar, deşi este extrem de tânăr şi nu deţine experienta altor colegi. Adrian Luca i-a cucerit pe toţi cu felul său copilăresc de-a fii şi cu modul în care reuşea să treacă peste orice dificultate, cântând sau dansând în bucătărie.

Cum arată soţia lui Adrian Luca de la Chefi la Cuţite

Surpriză a fost mare atunci când Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scarlatescu au anunţat că Adrian Luca, tânărul extrem de simpatic, este unul dintre cei nouă semifinalişti ai sezonului 8 al emisiunii „Chefi la cuţite” de la Antena 1.

Chiar dacă a muncit din greu şi a dat tot ce a avut mai bun, la finalul probelor din semifinala, Adrian luca nu a reuşit să fie unul dintre cei trei finalişti.

În cursa pentru marele premiu au mers mai departe Maria Sandru, Roxana Blenche şi Ionuţ Belei, acesta din urmă devenind şi marele câştigător.

În luna decembrie, la scurt timp după terminarea emisiunii „Chefi la cuţite” de la Antena 1, tânărul a reuşit să îi surprindă pe toţi atunci când a postat pe pagina să oficială de Facebook o fotografie în care apare purtând costum de mire!

Alături de el stă frumoasă sa iubită, pe nume Daria. Cei doi par mai fericiţi ca oricând şi fanii nu au ratat ocazia să transmită numeroase mesaje de felicitare pentru Adrian Luca şi soţia lui, extrem de apreciată pentru frumuseţea şi delicateţea să.

Fericiți până la adânci bătrâneți?

Posted by Abel Zla on Sunday, 20 December 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *