Prima pagină » Cancan » Cum arată sora secretă a lui Răzvan Simion. Anca e stabilită în Germania

Cum arată sora secretă a lui Răzvan Simion. Anca e stabilită în Germania

15 sept. 2020, 14:06,
în Cancan

Puţini au auzit de sora secretă a lui Răzvan Simion. Chiar dacă se află stabilită în Germania, iar cei doi se văd relativ rar, matinalul de la Antena 1 este foarte ataşat de sora sa Anca. Tatăl lui Răzvan este cel care face naveta în Germania pentru a-şi vedea fiica.

Ea este sora secretă a lui Răzvan Simion! Anca este stabilită în Germania

Matinalul Răzvan Simion este foarte ataşat de sora lui din Germania, chiar dacă cei doi se văd relativ rar. Tatăl lui Răzvan, Valerian, este cel care face mai mereu naveta până în Germania, acolo unde se duce să o vadă pe Anca, bărbatul fiind însoţit de multe ori în străinătate şi de Mariana, partenera de viaţă.

Cum Răzvan traversează o perioadă complicată, după despărţirea de solista Lidia Buble, Anca a fost mereu lângă el cu sfaturi şi cu încurajări, chiar dacă sora vedetei tv a păstrat până în ziua de azi raporturi foarte bune şi cu Diana, fosta soţie a matinalului, cu care acesta are doi copii.

Relaţia dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion avea deja câţiva ani buni, prezentatorul TV divorţând de soţia lui pentru a avea o relaţie exclusivă cu artistă. Mai mult decât atât, de-a lungul timpului, între Răzvan Simion şi Lidia Buble au avut loc tot felul de discuţii cu privire la viitorul lor împreună, cea mai adusă în atenţia publicului fiind cea legată de religia prezentatorului, diferită de cea a cântăreţei. Cu toate acestea, acum ceva vreme, Răzvan Simion părea să fi acceptat ideea de a renunţa la religia în care a fost botezat pentru a se căsători cu Lidia Buble, aşa cum îşi dorea tatăl artistei, pastor penticostal. Iar după ce totul părea stabilit, iar scandalurile constante cu fosta soţie a lui Răzvan Simion păreau uitate, între Lidia Buble şi prezentatorul de la ”Neaţa cu Răzvan şi Dani” a apărut o problemă legată de comportamentul lui şi, evident, despărţirea lor s-a dovedit inevitabilă.

Nu este însă exclus ca separarea celor doi să nu dureze şi, la un moment dat, Lidia Buble şi Răzvan Simion să formeze din nou un cuplu, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Cine este nouă iubita a lui Răzvan Simion. Lidia Buble este în stare de şoc

Nici nu s-a despărţit bine cuplul Răzvan Simion – Lidia Buble că prezentatorul de la Neatza a fost deja fotografiat pe terasa unui hotel de cinci stele din Turcia alături de altă femeie.

Răzvan Simion a fost fotografiat weekendul trecut pe terasa unui hotel de lux din Turcia în compania unei tinere misterioase, despre care nu a vrut să ofere detalii.

Deşi iniţial acesta a spus că era vorba de fiica lui, totul indică faptul că femeia ar putea fi noua lui iubită, pe care o ţine de parte de ochii curioşilor.

Răzvan a păstrat tăcerea

Cei doi au fost discreţi şi nu s-au manifestat romantic. Domnişoara a mâncat, Răzvan a băut o cafea şi a fumat, după care au plecat de la hotel.

Răzvan a preferat să nu facă nicio declaraţie despre această scenă, ba mai mult, a susţinut că nu-şi mai aduce aminte unde se afla pe 29 august, dată la care au fost realizate fotografiile.

Răzvan continua să rămână managerul Lidiei Buble.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *