Prima pagină » Cancan » Cum arată sora lui Mircea Badea, la cei 40 de ani împliniți
Cum arată sora lui Mircea Badea, la cei 40 de ani împliniți

Cum arată sora lui Mircea Badea, la cei 40 de ani împliniți

19 iun. 2020, 13:12,
în Cancan

Deși a împlinit 40 de ani, Naty Badea este o femeie foarte frumoasă, cu o carieră de invidiat. Scriitoare, prezentatoare TV, translator la Cotroceni, sunt numai câteva dintre realizările cu care se poate lăuda sora lui Mircea Badea. În plus, arată de-a dreptul senzalional!

Pe cât de dur și intransigent pare la televizor. pe atât de sensibil este Mircea Badea în viața de zi cu zi. Cel puțin așa susține Naty Badea, sora controversatului prezentator de la Antena 1, care a fost sancționat de multiple ori de CNA pentru stilul său considerat vulgar și agresiv.

Relația dintre Natalia și Mircea Badea este foarte strânsă, mai ales că este singura soră a prezentatorului TV. Mircea Badea este cât se poate de discret în ceea ce privește viața sa de familie, așa că puțini știu detalii despre rudele sale apropiate.

Chiar dacă nu este la fel de celebră ca fratele ei, Naty Badea este o persoană cu totul deosebită. La fel de frumoasă, pe cât este de deșteaptă, ea are multe lucruri cu care se poate lăuda.

Natalia Badea lucrează la Antena 3 ”dintotdeauna”, adică încă de la deschiderea postului TV.

”Sunt producător la Antena 3 de când s-a inventat postul. Am venit aici cam cu șase luni înainte de prima emisie. Era încă moloz pe jos. Dintotdeauna sunt la Antena 3. Sunt producător al emisiunii Previziuni. Încep serviciul la ora 06.00, în zori. Ne adunăm cu toată echipa, pregătim subiectele, imaginile, tot ce trebuie. Noi avem și foarte multe rubrici. Este o emisiune grea. Apoi stau trei ore în emisie în regim de direct. Este o muncă destul de grea și mă consumă mult. După o zi mai dificilă, cu multe breaking news-uri, te simți cam epuizat.

”Nu am un statut preferențial. Sunt un producător ca alți producători. Am anumite hobby-uri, uite, mai scriu o carte și am un frate celebru. Dar în rest, sunt la fel precum ceilalți producători de la Antena 3.”, a spus Naty pentru DC News, adăugând că nu are avantaje pentru că este sora lui Mircea Badea, deși au existat astfel de prejudecăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *