Prima pagină » Cancan » Cum arată socrii Andreei Esca. Aris și Alexia Eram și-au scos în oraș bunicii, care locuiesc în Franța

Cum arată socrii Andreei Esca. Aris și Alexia Eram și-au scos în oraș bunicii, care locuiesc în Franța

01 oct. 2024, 11:41, 1 ,
Cezar Bulgaru în Cancan

Aris Eram a atras atenția publicului cu o imagine alături de bunicii lui, socrii Andreei Esca. Andreea Esca își surprinde fanii cu o imagine în care fiul său este însoțit de sora sa, Alexia Eram, și de bunicii lor paterni. Aceștia din urmă nu locuiesc în România, ci în Franța.

Recent, Aris și Alexia Eram, copiii Andreei Esca, au fost surprinși în oraș, în Franța, în compania bunicilor lor.

Cum arată socrii Andreei Esca

Cei patru au savurat o masă împreună la un restaurant de familie, pe care Aris l-a recomandat cu entuziasm.

„Ospătarul este și patronul restaurantului, iar mama lui gătește! Aici am mâncat ieri cu bunicii. Ne-a plăcut, așa că recomand locul!’, a scris el pe Instagram, unde a arătat și o poză.

O fotografie rară cu socrii Andreei Esca a stârnit admirația fanilor. În imagine, soacra apare alături de Alexia, fiind elegant îmbrăcată, în timp ce bunicul se află lângă Aris. „Sunteți adorabili”, a comentat un fan al familiei. Printre cei care au apreciat poza se numără și Andreea Esca.

Andreea Esca se bucură de o căsnicie fericită alături de Alexandre Eram.

Andreea Esca trăiește o viață fericită și împlinită alături de soțul ei, Alexandre Eram, de origine franceză. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2000, iar la câteva luni după nuntă a venit pe lume primul lor copil, o fetiță. Alexia Eram și Aris Melkior sunt cei doi copii ai vedetei de la PRO TV.

Prezentatoarea se bucură de momente deosebite alături de soțul ei, care o iubește necondiționat. Andreea Esca a declarat că se simte înconjurată de multă iubire și se consideră o romantică incurabilă.

„Eu sunt chiar o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca. Pur și simplu mi-a dat Dumnezeu noroc să fiu răsfățată, așa cum sper să se întâmple pentru toate femeile. Nu poți să fii decât fericit că se întâmplă asemenea lucruri în viața ta.

Sunt o romantică incurabilă. Atunci când iubești pe cineva orice gest ți se pare extraordinar. Nu trebuie să așteptăm neapărat să se întâmple ceva cum n-am mai văzut, important e să se întâmple o emoție acolo. De fapt este vorba despre emoție!’, a declarat Andre Esca, pentru Click!.

Care este diferența de vârstă dintre Andreea Esca și Alexandre Eram?

Andreea Esca consideră că nu este nevoie de o zi specială pentru a celebra iubirea, afirmând că fiecare zi oferă ocazia de a-ți arăta sentimentele față de persoana iubită. Deși Alexandre Eram pare mai în vârstă, între cei doi nu există o diferență semnificativă de vârstă, aceasta fiind de doar 2 ani și 5 luni. Andreea Esca s-a născut pe 29 august 1972, având astfel 52 de ani, în timp ce Alexandre Eram a venit pe lume pe 27 martie 1970, având 54 de ani.

Vedeta de televiziune Andreea Esca l-a întâlnit pe Alexandre Eram în perioada în care acesta se afla în România pentru afaceri. Deși el era implicat într-o altă relație și nu părea să fie foarte interesat de sentimentele ei, Andreea s-a îndrăgostit de Alexandre încă de la prima vedere.

„L-am văzut așa de frumos, și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro Tv pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat și am început să vorbim.

(…) Într-o zi, era și cu fata aia cu care era el atunci… Era superbă. I-am zis Bună și am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Până la urmă, văzând că nu vrea și nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul și mi-am văzut de viață.

Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă. A venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună’, povestea acum ceva timp Andreea Esca, potrivit Click.ro.

Recent, Aris Eram a atras atenția publicului cu o imagine alături de bunicii lui, socrii Andreei Esca.

Comentarii
  • NU NE INTERESEAZA!

    Esca e o boarfa, la fel ca toata sleahta de la Prost TV. E suficient sa te uiti la ea sau sa-i auzi numele si iti vine sa scuipi cu scarba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`