Prima pagină » Cancan » Cum arată soacra lui Adrian Mutu, la vârsta de 53 de ani. Mariana întoarce toate privirile

Cum arată soacra lui Adrian Mutu, la vârsta de 53 de ani. Mariana întoarce toate privirile

18 ian. 2024, 09:11,
BZI.ro, în Cancan

La vârsta de 53 de ani, soacra lui Adrian Mutu arată absolut minunat. Mariana Baghici, mama Sandrei Mutu, are o siluetă de invidiat și atrage toate privirile ori câte ori apare în public. Pe lângă frumoasa sa soție, Adrian Mutu este mândru și de soacra sa.

Mama Sandrei Mutu arată impecabil și stârnește multor tinere invidia cu condiția sa fizicăd.

Cum arată soacra lui Adrian Mutu, la vârsta de 53 de ani

Adrian Mutu are o legătură foarte strânsă cu mama soției sale. În perioada în care era antrenor la Rapid, Adrian Mutu primea încurajări atât din partea soției sale, cât și din partea Marianei Baghici, soacra fostului fotbalist. La ziua de naștere a fostului atacant al naționalei României, Sandra Mutu a fost în centrul atenției, eclipsându-l pe Adi Mutu. „Briliantul” a împlinit 45 de ani și a sărbătorit într-un restaurant din Pădurea Cernica alături de familie.

După ce a încheiat contractul cu Neftchi Baku, Mutu a fost liber de contract și nu a participat la niciun cantonament în ziua sa de naștere. A putut petrece timp alături de soția sa, Sandra Mutu. Fosta Miss România a atras toate privilegiile. Sandra Mutu l-a sărutat pe Adi Mutu în momentul în care tortul a fost adus. Imaginile cu cei doi au devenit virale imediat. Sandra a transmis și un mesaj spectaculos pentru partenerul ei.

„Astăzi s-a născut un campion. Sunt recunoscătoare pentru această călăturie numită viaţă împreună. Este o adevărată binecuvântare, iar tu eşti ceva rar!

Fie ca toate dorinţele tale să devină realitate! La mulţi ani! Te iubesc din suflet, Adrian Mutu„, a fost mesajul postat de Sandra Mutu pe contul ei de Instagram.

Adrian Mutu este într-o căsnicie cu Sandra Bachici și au un fiu pe nume Tiago. În trecut, el a fost căsătorit cu Consuelo Matos, cu care are două fiice, Adriana și Maya Vega, și mai are un fiu, Mario, din prima căsătorie cu Alexandra Dinu.

Ce spune „Briliantul” despre fiul cel mare

Adrian Mutu vorbește de fiecare dată cu emoție despre cei patru copii ai lui. Recent, acesta a făcut dezvăluiri despre relația cu băiatul lui, Mario. El și-a petrecut o bună perioadă din viață în Italia, acolo unde a locuit alături de mama lui, Alexandra Dinu, care l-a crescut singură. În prezent, tânărul se află de ceva timp în România. Antrenorul a recunoscut faptul că mai au tensiuni, însă este mândru de el și îi oferă deseori sfaturi.

„Avem o relație normală, tensionată. Așa e între un tată de 44 de ani și un băiat de aproape 21. Nu sunt toate bune și frumoase. Mai face prostii, mai face una alta, la 21 de ani ce poți să faci?! Nu o să stea la birou sau să fie… ușă de biserică. Eu cred că e un băiat bine educat. Acum se maturizează și capătă experiență.

Îl simt mai responsabil. I-am spus că niciodată nu o să învețe din experiențele frumoase, ci din lucrurile adevărate. O să fie format ca bărbat din deciziile proaste și experiențele greșite pe care le face. Sper să învețe. Are și el perioade și perioade. Noi avem o relație bună. E și el acum bărbățel și vede lucrurile din alt punct de vedere”, a mai declarat Adrian Mutu.

Soacra lui Adrian Mutu reușește să întoarcă toate privirile la vârsta de 53 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *