Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Adrian Mutu. Imagini inedite cu Laura, sora celebrului fotbalist

Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Adrian Mutu. Imagini inedite cu Laura, sora celebrului fotbalist

29 apr. 2022, 21:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Adrian Mutu este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți jucători de fotbal din România. Acesta nu doar că are o viață profesională impresionantă, ci se bucură și de o familie absolut superbă. Chiar dacă el e mai mereu în lumina reflectoarelor, puțini sunt cei care știu că antrenorul Rapidului are o soră.

Adrian Mutu poate fi considerat simbolul fotbalului în România. Acesta are o carieră impresionantă, ajungând de la fotbalist, la antrenor al Rapidului. Acesta a avut parte, de-a lungul anilor, de susținerea familiei sale extrem de iubitoare. Iată cine este sora acestuia!

Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Adrian Mutu

Adrian Mutu are o soră care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Aceasta, pe numele său actual, Vasilica Laura Cordun, nu și-a expus public viața și a stat departe de celebritatea fratelui său. Nici măcar pe rețelele de socializare ea nu folosește numele „Mutu”, păstrându-l pe cel al fostului soț, Cordun.

În ceea ce privește cariera, Laura are o afacere extrem de profitabilă cu prăjituri. Ea a debutat în acest domeniu la începutul pandemiei, iar de atunci are un real succes. Printre produsele pe care le vinde se numără mousse-uri de fructe, care se vând la prețul de 90 lei/kg, în timp ce prăjiturile fără fructe ajung la 80 lei kilogramul.

În viața sa sentimentală, ea este divorțată, dar trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un antrenor de înot, pe nume Daniel. Ei sunt împreună de aproximativ trei ani.

Cum s-a îndrăgostit fotbalistul de Sandra

Adrian Mutu a povestit în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță că Sandra i-a atras atenția încă de pe vremea când era minoră. Acesta a observat-o la un concurs de miss și de atunci a rămas cu gândul la ea. Ulterior, cei doi s-au cunoscut, iar astăzi formează o familie extrem de fericită.

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani, și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: Ce fată frumoasă! Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani”, a spus el..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *