Prima pagină » Cultural » Cum arată și cu ce se ocupă Raluca Zenga. Fosta soție a lui Walter Zenga este de nerecunoscut

Cum arată și cu ce se ocupă Raluca Zenga. Fosta soție a lui Walter Zenga este de nerecunoscut

21 apr. 2023, 09:28,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum arată și cu ce se ocupă Raluca Zenga. După 15 ani de relație, Raluca și Walter Zenga s-au despărțit, dar au rămas în relații bune de dragul copiilor. După divorț, el a plecat în Italia, iar ea a rămas în Dubai, unde s-a reinventat pe plan profesional și are un succes uluitor. Fosta soție a lui Walter Zenga este de nerecunoscut.

Cum arată și cu ce se ocupă Raluca Zenga

Raluca Zenga și-a schimbat complet viața după ce a divorțat de soțul ei celebru, Walter Zenga. Aceasta s-a stabilit în Dubai împreună cu copiii și a dat lovitura în afaceri. Raluca Zenga și-a lansat un blog de călătorii și împărtășește cu fanii ei experiențe din viața privată. Pasionată de călătorii, blondina merge singură în toată lumea și vizitează destinații superbe. Fosta soție a lui Walter Zenga este un influencer de succes în Dubai și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Deși călătorește foarte mult, Raluca Zenga nu lipsește din viața copiilor și este o mamă devotată.

„Deși pare că sunt plecată pentru foarte mult timp, călătoriile mele durează doar 10 zile sau maximum două săptămâni. Niciodată prea departe de iubirile mele.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 41 de ani, Raluca Zenga arată spectaculos și încinge imaginația multor bărbații cu fotografiile incendiare postate pe rețelele de socializare. Blondina se mândrește cu o siluetă fără cusur și se află într-o formă fizică de invidiat. Raluca Zenga a rămas în relații bune cu fostul soț de dragul copiilor. Și celebra creatoare de modă Sonia Trifan a divorțat de soțul ei, iar în prezent nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de Alina Sorescu. Artista se luptă cu fostul soț pentru custodia fetelor, dar încearcă să își păstreze optimismul. Cântăreața nu și-a revenit complet după mariajul eșuat, dar se menține tânără și energică de dragul celor doi copii.

Ce spune Walter Zenga despre fosta soție

Raluca și Walter Zenga au format un cuplu mai bine de 15 ani. Cei doi au decis în anul 2020 să pună punct mariajului lor, însă nu au dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei. Din mărturisirile lui Zenga, se pare că distanța și plecările dese ale antrenorului au dus la divorț.

„Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări. Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp.

Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie. Soția mea este schimbată radical! A decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră.”, anunța antrenorul în urmă cu mai bine de trei ani.

În prezent, antrenorul și fosta soție sunt în relații bune și păstrează legătura de dragul celor doi copii. Walter Zenga are doar cuvinte de laudă pentru fosta parteneră, care se bucură de succes și celebritate în Dubai.

Raluca Zenga arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Blondina are succes în carieră și se bucură de viața de lux pe care o duce în Dubai. Aceasta radiază de fericire alături de copii și se consideră o femeie împlinită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *