Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată și cu ce se ocupă Hamude Kilani, la 7 ani de când a participat la Insula Iubirii

Cum arată și cu ce se ocupă Hamude Kilani, la 7 ani de când a participat la Insula Iubirii

12 aug. 2024, 17:20,
în Cancan ultimă oră

Hamude Kilani a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Insula Iubirii. Recent, la șapte ani de când a participat la celebra emisiune, tânărul a bifat o nouă apariție TV la emisiunea Splash! Vedete la apă.

Hamude Kilani a intrat în atenția publicului în anul 2016, după ce a ales să participe la Insula Iubirii alături de iubita lui, Loredana. La acel moment, concurentul era convins că iubita lui nu îl va trăda și a băgat mâna în foc la propriu pentru ea, deși existau dovezi incontestabile ale infidelității ei.

Cum a apărut Hamude Kilani, la 7 ani de când a participat la Insula Iubirii

Prezent recent în cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă, fostul concurent a avut parte de susținere din partea celor dragi, dar săritura pe care a executat-o l-a cam pus în dificultate.

„Te-ai ars cu apă astăzi!”, a glumit Cosmin Natanticu după ce Hamude a efectuat o săritură de la 10 m.

Cine este Hamude Kilani și ce poveste impresionantă ascunde

Hamude Kilani are o pveste de viață impresionantă. Spune despre el că este pe jumătate iordanian, pentru că s-a născut în Amman, Iordania, însă mama lui este româncă. Părinții lui s-au despărțit când el avea vârsta de 8 ani.

„Părinţii mei au divorţat când eu aveam opt ani şi după ce ei s-au despărţit, eu, mama şi fraţii mei am venit în România. Nu m-am putut acomoda şi m-am întors la tata, în Iordania, dar în 2008 am revenit şi am rămas aici. Tata şi-ar fi dorit să mă fac aviator, doctor sau inginer, pentru că acolo viitorul copiilor este controlat de părinţi, nu eşti lăsat să faci ce-ţi doreşti, şi acesta este şi motivul pentru care am decis să plec de acolo. Tata este director de Relaţii Internaţionale la Mediu, este, ca importanţă, următorul om după ministru. Am dat la Medicină, dar după o lună mi-am dat seama că nu mi se potriveşte această facultate. Acum am o afacere. Vorbesc perfect engleza, araba şi româna’, povestea fostul concurent cu ceva vreme în urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *