Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Horia Moculescu. Tânăra nu a vrut niciodată să profite de numele tatălui ei

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Horia Moculescu. Tânăra nu a vrut niciodată să profite de numele tatălui ei

12 apr. 2022, 23:16,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Nidia Moculescu este fiica lui Horia Moculescu și a Marianei. Are 31 de ani și se pare că a călcat pe urmele tatălui, întrucât cochetează cu muzică. De curând, artista a fost invitată la o emisiune de televiziune și a vorbit despre viața ei.

Toată lumea îl știe pe Horia Moculescu, având în vedere că este un compozitor celebru. Însă, fiica lui, Nidia, a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și nu a încercat niciodată să profite de numele pe care îl poartă. Deși este pasionată și ea de muzică, a vrut tot timpul să își facă singură un nume în industria muzicală.

De curând, Nidia Moculescu a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a interpretat și o piesă, dar a vorbit și despre viața sa. Iată cum arată acum fiica cunoscutului artist.

Cum arată și cu ce se ocupă Nidia, fiica lui Horia Moculescu

Mariana și Horia Moculescu au împreună o fiică, Nidia, în vârstă de 31 de ani. Tânăra muncește de ani buni ca să își facă un nume în industria muzicală și nu a vrut niciodată să profite de numele tatălui ei. De curând, a fost invitată la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde și-a promovat noua piesa, dar a vorbit și despre viața sa.

Pe lângă pasiunea pentru muizca, Nidia Moculescu mai spune că a urmat și cursurile unei școli de make-up și chiar are diplome acreditate și în acest domeniu.

„Am terminat școala de make-up. Am diplome acreditate. Acum fac școala de șoferi, cred că e timpul să iau carnetul, ai libertatea aia… nu te mai rogi de prieteni. (…) Tatăl meu cântă, el cântă mereu. Vecinii mei sunt tot cântăreți, compozitori și așa mai departe, e ok”, a zis Nidia Moculescu la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ce spune Nidia despre relația cu tatăl său

Fiica lui Horia Moculescu a făcut o declarație publică referitoare la relația pe care o are cu tatăl său.

„Eu zic că avem o relație anormală. Stau cu el. Îl iubesc, nu știu. E cel mai bun prieten al meu. Nu avem o relație plictisitoare să ne întâlnim doar duminica. Tatăl meu știe tot. De certat, mă ceartă că adorm târziu noaptea, dar în rest, nu”, a spus Nidia despre relația pe care o are cu tatăl ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *