Prima pagină » National » Cum arată și cu ce se ocupă cei doi copii ai senatoarei Diana Șoșoacă? Ce vârstă are Diana Șoșoacă

Cum arată și cu ce se ocupă cei doi copii ai senatoarei Diana Șoșoacă? Ce vârstă are Diana Șoșoacă

11 mart. 2021, 17:35,
în National

Mulți s-au întrebat ce vârstă are Diana Șoșoacă. Aceasta este de profesie avocat și vine dintr-o familie foarte bună. Mama ei este un renumit medic ginecolog, dar a divorțat de tânără, ceea ce i-ar fi produs o mare suferință fiicei.

Diana Șoșoacă are 45 de ani, trei căsnicii la activ și doi copii, un băiat de 19 ani și o fetiță. Aceasta s-a fotografiat împreună cu ei și a postat imaginea pe facebook. Micuța este adorabilă și este la școală, în timp ce tânărul adolescent ar trebui să urmeze deja o facultate. Mama sa a făcut, însă un scandal imens la jumătatea lunii februarie, acuzând că fiului său i se pregătește un dosar penal, în care să fie acuzat de trafic de droguri.

Diana Șoșoacă susține că se dorește înscenarea unui dosar împotriva fiului său

Totul a fost făcut public într-un live al Dianei Șoșoacă, pe pagina ei de facebook. Între timp, aceasta a fost blocată pe celebra rețea de socializare pentru că ar fi jignit o internaută.

„Am fost anunțată de un lucru pe care vreau să-l fac public. Nu m-am lăsat nici îngenuncheată, nici înfrântă, s-au gândit să mă atace prin copiii mei. Acest live este provocat de un telefon în care mi s-a spus „potoleşte-te!”, „ai grijă”. Deja în momentul acesta se lucrează la un dosar penal băiatului tău. Droguri, băutură, femei, chestii de genul acesta. Ştiţi ce li s-a mai întâmplat copiilor de politicieni. Bă baieţi, sunt cu ochii pe voi. Un fir de păr dacă este atins de cineva din capul copiilor mei dau şi mai mult din tot ce am. Atenţie! Nu vă jucaţi cu mine”, a spus Diana Şoşoacă live-ul menționat.

Diana Șoșoacă continuă cu amenințările

Senatoarea nu s-a oprit aici și a spus că merge până în pânzele albe pentru copilul ei. Aceasta a avertizat că va face publice toate amenințările la adresa ei și că nu va accepta să fie intimidată atendând la bunăstarea copiilor.

„Pentru voi ailalţi care începeţi sa-mi amenintati copilul ca-i veţi înscena şi să am grijă să tac din gură că altfel baiatul meu o sa aibă grave probleme cu jutitia pentru că o să fiţi voi capabili să-şi înscenaţi ceva, telefoanele au sistem de înregistrare în caz că nu aţi ştiut”, a mai declarat aceasta.

După ce a fost dată afară din AUR, Diana Șoșoacă a primit oferta de a se înscrie în PNȚCD. Dar se pare că nu ar fi singurul partid care ar dori-o. Inclusiv PSD ar încerca să o convingă să semneze adeziunea la partid, dar în stilul caracteristic deja, senatoarea a spus că da, toți o vor, dar ea nu vrea pe nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024