Prima pagină » Cultural » Cum arată și cu ce se ocupă Carol Ionescu, fiul regretatului artist Șerban Ionescu. Tânărul se bucură de un succes impresionant

Cum arată și cu ce se ocupă Carol Ionescu, fiul regretatului artist Șerban Ionescu. Tânărul se bucură de un succes impresionant

16 ian. 2023, 10:44,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle cum arată și cu se ocupă Carol Ionescu, fiul regretatului artist Șerban Ionescu. Tânărul în vârstă de 25 de ani îi calcă pe urme tatălui său și face furori în lumea filmului și teatrului românesc. Acesta este actor și producător, iar aparițiile sale recente în câteva filme de succes au fost apreciate de publicul autohton. Carol Ionescu păstrează vie memoria tatălui său celebru și se mândrește cu realizările sale profesionale. Tânărul se bucură de un succes impresionant și are o relație deosebită cu mama sa, Magda Catone.

Cum arată și cu ce se ocupă Carol Ionescu, fiul regretatului artist Șerban Ionescu

Carol Ionescu este o prezență discretă în lumea mondenă, însă are un succes uluitor în carieră la doar 25 de ani. Fiul marelui artist Șerban Ionescu este actor și producător, fiind extrem de apreciat de public, dar și de colegii de breaslă. Tânărul a jucat recent în filmul ,,Teambuilding” și în producția numită ,,Taximetriștii,” care va rula pe marile ecrane începând cu data de 20 ianuarie 2023. Recent, Carol Ionescu a vorbit despre realizările sale profesionale și marile provocări din carieră, oferind câteva detalii inedite despre ultimul film în care a jucat.

„Filmul are calitățile unui film comercial, te poți identifica ușor cu personajele, cu limbajul și cu situațiile, dar și calitățile unui film de artă, îți descrie o lume fictivă, dar atât de similară realității imediate, plus că are o echipă artistică preocupată de livrarea unui produs valoros.”, a mărturisit acesta.

La rândul ei, Magda Catone are doar cuvinte de laudă pentru fiul său de care este tare mândră. Cei doi locuiesc împreună și se susțin reciproc pe plan personal și profesional.

„Are 25 de ani, locuiește cu mine și cu pisica. Ceea ce mi-am dorit toată copilăria, să studiez muzica, am reușit cu Carol. L-am forțat. Sunt o mamă permisivă, nu mă înfior de situațiile care îmi sunt date. Amândoi suntem ordonați, facem mai toate lucrurile împreună. Ne înțelegem din ochi.”, a precizat aceasta.

O relație bună cu părinții săi are și tânărul milionar Sebastian Dobrincu. Acesta face furori în domeniul tehnologiei și deține o avere impresionantă. Altfel stau lucrurile când vine vorba de Florin Busuioc jr. Tânărul are o relație tensionată cu tatăl său celebru, pe care nu îl poate ierta pentru că l-a părăsit la o vârstă fragedă.

Ce spune Magda Catone despre fostul soț și momentele grele din viața privată

Magda Catone și regretatul artist Șerban Ionescu au format unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din lumea artistică românească. Aceștia au împreună un băiat, pe care actrița l-a crescut singură după ce soțul ei a încetat din viață. Magda Catone și fiul ei, Carol, păstrează vie memoria lui Șerban Ionescu și duc mai departe numele acestuia pe marile scene de teatru.

„Deși el nu mai este printre noi, am încercat să îi ducem numele mai departe. Au rămas filmele lui, iar noi, familia, le ținem memoria vie prin munca lor, care bucură. Filmele și spectacolele lui filmate, ca să poată crește și cei care vin din urmă sub umbra oblăduitoare a celor care nu mai sunt, dar care au fost deschizători de drumuri.”, a declarat actrița.

Mai mult, fiul lui Șerban Ionescu muncește enorm pentru a avea o carieră de succes în actorie, însă nu au lipsit și răutățile din partea celor din jur.

,,Și așa mai bine evită, să nu se știe că are și numele Ionescu pe acolo. Vrea să fie văzut ca și copilul oricui în fața altor actori cunoscuți. Din dorința de a fi independent și de a nu fi cumva considerat copilul mamei sau al tatălui. De multe ori notorietatea este văzută în sensul ăsta, al unei zestre care te obligă și te pune într-o situație sub presiune.”, a mărturisit Magda Catone.

Carol Ionescu are o carieră de succes în actorie și se bucură din plin de aprecierea publicului. Tânărul artist a moștenit talentul tatălui său și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`