Prima pagină » Cancan » Cum arată și cât costă o noapte în garsoniera lui Dorian Popa? Artistul a investit peste 60.000 de euro doar în renovare!

Cum arată și cât costă o noapte în garsoniera lui Dorian Popa? Artistul a investit peste 60.000 de euro doar în renovare!

05 iun. 2024, 11:17,
BZI.ro, în Cancan

Chiar dacă Dorian Popa a ajuns cunoscut datorită talentului său artistic, acesta nu s-a limitat doar la atât. Recent, artistul a dat lovitura și în alte domenii. Acum, Dorian Popa are și o garsonieră de lux pe care o închiriază în regim hotelier.

Fanii săi de pe social media au avut în sfârșit ocazia să vadă garsoniera de lux a lui Dorian Popa, un proiect pe care artistul l-a finalizat și de care este foarte mândru. Situată în sectorul 3 al capitalei, locuința are un design modern și este disponibilă pentru închiriere în regim hotelier. Află în rândurile următoare cât costă o noapte în această garsonieră și scandalul legat de aceasta.

Cât costă o noapte în garsoniera lui Dorian Popa

Până să câștige sume mari, Dorian Popa a locuit până în urmă cu câțiva ani într-o garsonieră din sectorul 3, lângă Piața Alba-Iulia. Însă din primăvara anului 2022, artistul și-a pus locuința la închiriat în regim hotelier. Într-un episod din vlogul său de pe YouTube, Dorian a spus câți bani a câștigat până acum din această afacere: 2500 de euro într-o lună și jumătate. Succesul a continuat, garsoniera fiind închiriată aproape tot timpul anului.

Prețul poate fluctua foarte tare, dar la momentul actual este între 130 și 150 de euro, ceea ce mulți consideră destul de scump pentru o garsonieră de doar 37 de metri pătrați. Totuși, recent renovată, locuința are un design modern. Dar chiar și la prețul minim de 130 de euro, garsoniera lui Dorian Popa este o opțiune relativ scumpă pentru o cazare în București. Există o mulțime de alte garsoniere și apartamente disponibile la prețuri mai mici, chiar și în zone centrale ale orașului.

Totuși, majoritatea închiriază această locuință nu pentru condițiile oferite, ci pentru a avea șansa de a sta în garsoniera unuia dintre artiștii lor preferați.

 Scandalul izbucnit de la garsonieră

Imediat după ce a pus garsoniera la închiriat, primul scandal a și apărut. Mai exact, Dorian Popa a fost acuzat pe rețelele de socializare că le-a cerut unor chiriași mult mai mulți bani decât ar fi costat cazarea inițial. El însă se apără, dovedind că la mijloc era o problemă mai mare.

Recent, o familie din Turcia s-a cazat în garsoniera pe care Dorian Popa o închiriază în București. Un influencer de pe TikTok i-ar fi ajutat să ajungă la locuința deținută de artist. Ulterior, pe rețelele de socializare au apărut multe clipuri în care familia îl acuza pe Dorian Popa că le-ar fi cerut 100 de lei în plus. Ei susțineau că au lăsat curățenie în garsonieră, dar totuși au fost nevoiți să plătească bani în plus. Dorian Popa a reacționat spunând că situația nu a fost așa. Firma care se ocupă de garsonieră a constatat că lipseau mai multe role de hârtie și saci de gunoi, motiv pentru care li s-a cerut 100 de lei în plus.

Totodată, cântărețul a mai explicat că el nu poate trece peste distrugerile din garsonieră, mai ales că a investit 60.000 de euro în renovarea ei. „Omul mi-a spus care au fost daunele, având în vedere că costul unor astfel de daune pe platformele pe care este închiriată garsoniera este mult mai mare, băiatul a considerat că suma de nici mai mult, nici mai puțin de 20 de euro, pentru distrugerile pe care ei le-au făcut, pe lângă ceea ce au furat”, a declarat Dorian Popa, conform Libertatea.ro.

Fanii săi de pe social media au avut în sfârșit ocazia să vadă garsoniera de lux a lui Dorian Popa, un proiect pe care artistul l-a finalizat și de care este foarte mândru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *