Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arată Sasha, fiul lui Florin Piersic junior. Actorul a postat o imagine rară cu băiatul care are 7 ani

Cum arată Sasha, fiul lui Florin Piersic junior. Actorul a postat o imagine rară cu băiatul care are 7 ani

18 iul. 2023, 13:41,
BZI.ro, în Radio

Sasha, fiul lui Florin Piersic junior, a crescut și este o minune de băiat, moștenind din plin trăsăturile fizice ale părinților și bunicului. Copilul a împlinit 7 ani la începutul anului, iar celebrul său tată a postat o imagine rară cu acesta. Totodată, Florin Piersic junior are și o fiică, Sonia, din relația cu actrița Dorina Chiriac.

Florin Piersic junior nu este un tip darnic cu detalii din viața privată, iar familia și-a ținut-o departe de ochii publicului. Fiul cel mare al maestrului Florin Piersic are doi copii, Sasha și Sonia, despre care a recunoscut că sunt cu totul speciali. În ceea ce-l privește pe Sasha, acesta are 7 ani, iar tatăl lui i-a făcut o urare aparte, pe rețelele sociale.

Cum arată Sasha, fiul lui Florin Piersic junior

Sasha, fiul lui Florin Piersic junior și al fostei jurnaliste Andreea Cipcă, a împlinit 7 ani pe 13 ianuarie. Juniorul este frumos de pică și asta a subliniat și tatăl lui în postarea de pe Instagram.

„Am reușit să fac o poză cu Brad Pitt, care împlinește azi 7 ani”, a scris actorul în dreptul unei poze superbe cu fiul lui, ai cărui ochi albaștri par moștenire de la bunicul Piersic.

Mezinul lui Florin Piersic junior s-a născut din relația actorului cu fosta jurnalistă Andreea Cipcă. În 2016, când băiatul a venit pe lume, Florin a postat pe Facebook următorul mesaj: „Bine ai venit, Sasha, bărbatul! O lume întreagă te-a așteptat să o schimbi”.

„Nu vreau să devin patetic, dar mi se pare normal. Un copil schimbă tot. Sasha e foarte încăpățânat, are multă personalitate, ține foarte mult la părerile lui și e greu să discuți cu el în anumite situații. Dar acum îmi umplu niște goluri cu el. Mă joc cu Lego, am făcut niște pereți cu vopsea și desenăm cu creta, multe, multe lucruri. Acum încerc să îl țin departe de playstation. Nu cred că-mi seamănă. El e foarte atletic și foarte energic. Știe foarte multe lucruri de care eu nu aveam habar la 7 ani și nu stă toată ziua pe Internet. Nu stă pe Internet. Le află de la școală”, spunea actorul, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Florin Piersic junior are o fiică adolescentă

Însă, cu aproape 10 ani înainte de Sasha, Florin Piersic junior devenea tată pentru prima dată, după ce Dorina Chiriac aducea pe lume o fetiță. Actorul a avut o viața amoroasă plină, însă nu s-a căsătorit niciodată. Cu toate acestea, a avut două relații serioase din care a rezultat câte un copil.

Între 2004 și 2008, Florin Piersic junior a avut o relație cu actrița Dorina Chiriac, din care s-a născut Sonia, fiica lor de 16 ani. Adolescenta este pasionată de desen și are aptitudini cu totul speciale. După cum bine se știe, actorul este foarte discret în ceea ce privește viața personală și publică foarte rar imagini cu copiii săi.

„Sonia e un geniu. Cu ea nu te înțelegi la orice oră și oricând. Dar ea desenează într-un fel la care eu nici măcar nu pot visa. Eu nu înțeleg cum a făcut desenul ăla. Și-atunci e normal să îmi ador copiii”, a mai declarat Florin Piersic junior, în emisiunea de la Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *