Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arată Sarah Dumitrescu fără machiaj. Fiica impresarei Anamaria Prodan și-a surprins fanii

Cum arată Sarah Dumitrescu fără machiaj. Fiica impresarei Anamaria Prodan și-a surprins fanii

28 mart. 2023, 13:11, 2 ,
B, , h, , în Radio

Sarah Dumitrescu s-a pozat recent fără machiaj, astfel că fanii au putut vedea cum arată fiica impresarei Anamaria Prodan naturală. Deseori, au apărut zvonuri și bârfe cu privire la tânăra baschetbalistă, aceasta fiind acuzată că și-a făcut operații estetice. Și totuși, Sarah Dumitrescu susține cu tărie cu nu a apelat la nicio intervenție și pune totul pe seama moștenirii genetice.

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a impresarei Anamariei Prodan, în vârstă de 22 de ani, este cunoscută atât în România, cât și în străinătate. Aceasta este o baschetbalistă cu un viitor promițător, însă în ultima perioadă a stat departe de teren din cauza unei accidentări.

Sarah Dumitrescu s-a pozat fără machiaj

Sarah Dumitrescu este foarte activă în mediul online, împărtășind cu fanii ei de fiecare dată când are ocazia, momente frumoase, dar și momente mai puțin plăcute. De data aceasta, fiica Anamariei Prodan s-a afișat complet naturală. Astfel, fanii au putut vedea cum arată sportiva nemachiată!

Până acum, Sarah Dumitrescu a apărut de cele mai multe ori machiată și aranjată, ba chiar a fost acuzată că își editează în exces pozele. Cu toate acestea, recent, blondina a postat o imagine cu ea fără niciun strop de machiaj și le-a arătat tuturor că nu îi este rușine de felul în care arată, deoarece este de o frumusețe rară.

„Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, spunea Sarah Dumitrescu în urmă cu ceva timp.

Sarah Dumitrescu este studentă și sportivă peste Ocean

Anamaria Prodan își susține fiica și este tare mândră de ea, iar de fiecare dată când are ocazia o postează pe rețelele de socializare, atât pe ea, cât și pe ceilalți copii din familie. Impresara se consideră o mamă norocoasă, iar cei trei copii sunt cei mai importanți pentru ea și ar face orice pentru binele lor.

În ceea ce o privește pe Sarah Dumitrescu, aceasta este sportivă, călcând pe urmele tatălui ei, Tibi Dumitrescu. Astfel, pe 1 noiembrie 2019, ea și-a făcut debutul în competiția de baschet dedicată colegiilor, NCC. Sarah este studentă la California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.

Totodată, fiica cea mică a impresarei Anamaria Prodan este legitimată la echipa Cal Poly Mustangs, în prezent recuperându-se după o accidentare. În luna septembrie, când era la lotul național, s-a accidentat și a avut nevoie urgentă de o operaţie, care a avut loc la o clinică din Cluj-Napoca.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *