Prima pagină » Cancan » Cum arăta Roxana Vancea pe vremea când era grasă. De ce a vrut vedeta să renunțe la televiziune

Cum arăta Roxana Vancea pe vremea când era grasă. De ce a vrut vedeta să renunțe la televiziune

19 nov. 2021, 10:07,
BZI.ro, în Cancan

S-a remarcat în showbiz-ul românesc cu formele sale voluptoase și fizicul de invidiat, dar puțini sunt cei care știu cum arăta Roxana Vancea pe vremea când era grasă. Fosta asistentă tv a avut succes de fiecare dată când a apărut pe marile ecrane, dar în trecut a avut un mare complex  Admiratorii focoasei brunete se întreabă de ce a vrut vedeta să renunțe la televiziune și care au fost marile ei temeri.

Roxana Vancea, criticată de colegi pe vremea când era grasă

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac se bucură în prezent de celebritate, însă traseul ei profesional nu a fost deloc ușor. Vedeta s-a luptat în trecut cu kilogramele în plus, dar și cu replicile extrem de dure din partea colegilor de breaslă sau a celor din jur.

Roxana Vancea a trecut de-a lungul timpului prin mai multe transformări fizice până să ajungă la silueta perfectă. În trecut, bruneta a avut probleme hormonale și ritmul cu care lua în greutate era foarte rapid.

Vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu că a suferit enorm în acea perioadă pentru că era criticată de apropiați, însă remarcile negative au motivat-o să slăbească. Aceasta a recunoscut că mânca foarte mult la acea vreme și nu făcea sport. 

„M-am săturat ca băieții să râdă în fiecare zi de mine că sunt grasă, focă sau dinozaur, că nu mă pot abține de la sărmăluțe și dulciuri. Vreau să fac un antrenament ca să slăbesc și să arăt foarte bine”, declara Roxana Vancea la vremea respectivă.

Ambițioasă din fire, fosta asistentă tv a reușit să slăbească spectaculos după ce a ținut o dietă echilibrată și a făcut sport. În prezent, are un fizic de invidiat, reușind să se mențină în formă și în perioada sarcinii.

Viața Roxanei Vancea s-a schimbat complet. Pe lângă transformările fizice, vedeta s-a căsătorit și recent a devenit mamă. Antrenorul de fitness Dragoș Paiu este bărbatul care i-a cucerit inima frumoasei brunete. Fosta iubită a celebrului Mihai Bendeac a mărturisit că are o căsnicie frumoasă și un soț devotat, care o răsfață mereu.

Vedeta a dorit să renunțe la celebritate 

Roxana Vancea a avut un mare complex. Aceasta a suferit din cauza problemelor de greutate cu care s-a confruntat și a dorit chiar să renunțe la televiziune. Bruneta a povestit că devenise ținta ironiilor și răutăților colegilor ei de breaslă, fără că aceștia să cunoască adevăratul motiv pentru care lua tot mai mult în greutate.

Vedeta tv a declarat că un dezechilibru hormonal a cauzat procesul ei de îngrășare, dar a reușit să rezolve situația după ce a luat un tratament de lungă durată. 

„Am avut nişte probleme hormonale şi m-am îngrăşat enorm.(…) Eram aşa… rotundă. Bine, aveam foarte mare poftă de mâncare şi mă îngrăşam foarte repede şi din orice! Am mers la medic şi am luat un tratament medicamentos homeopat. Am refuzat să iau hormoni şi alte nenorociri din astea şi, până la urmă, mi-am revenit. Am combinat dieta, cu sportul şi tratamentul.”, a precizat Roxana Vancea.

Bruneta a ajuns la forma fizică dorită, iar în prezent se pregătește pentru rolul de proaspătă mămică. Aceasta a născut recent și se declară mai fericită ca oricând. Se pare că Roxana Vancea a așteptat cu nerăbdare să fie în ipostaza de mamă și își dorește să se dedice mai mult familiei.

„Nu vreau să fiu o mamă autoritară, dar nici una care să lase copilul să facă orice vrea. Suntem oglinda copiilor noștri, trebuie să-l învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi. O să vreau să-i fiu partener de joacă, prietenă și apoi mamă. Îmi doresc să fiu 100% implicată, dar le-am promis mamei și soacră-mii că le voi permite să mă ajute.

Și ele vor să se bucure de pitici. Și atunci, probabil că 2-3 ore, când o să mă întorc la muncă, o să îl las cu Dragoș sau cu una dintre ele. În rest, vreau să fiu prezentă non-stop. Să fiu prima care vede tot ce va face el pentru prima dată. Nu vreau să ratez nimic.”, a mărturisit aceasta.

Roxana Vancea a fost criticată în trecut pentru că era grasă și a fost la un pas să renunțe la cariera în televiziune. Extrem de ambițioasă, vedeta a reușit să slăbească spectaculos, iar în prezent are un corp de invidiat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *